BASIN BÜLTENİ

Ankara Filo Kiralama

Araç kiralama hizmetleri cüzi bir miktar ödeyerek bir aracın sonlarını bir şekilde kullanılması anlamına gelir. Araç kiralama hizmetleri arasında transfer hizmeti, şoförlü ya da şoförsüz oto kiralama, filo kiralama, uzun dönem ve kısa dönem kiralama hizmetleri gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekler kişinin ihtiyacı doğrultusunda en iyi şekilde hizmet vermek adına değişkenlik gösterebilir.

Genellikle kurumsal firmalar araç satın almak yerine kiralamayı hizmetlerinden faydalanmayı tercih eder. Bu işlem şirketin öz sermayesini araç kısmında kullanılması yerine farklı yerlere aktarılması anlamına gelir. Bu nedenle yaşanabilecek her türlü maddi zararın önüne geçilmiş olur.

Kurumsal Kiralama Hizmetleri

Şirket açısından ticaret hacmi ve karlılık değerlendirilmesi yapıldığı takdirde şirketlerin uzun süreli araç kiralaması daha uygun görülmüştür. Ankara filo araç kiralama hizmeti Türkiye içerisinde sıklıkla tercih edilen ve bireysel olarak da hizmet veren bir sektördür.

İngilizce Rent A car olarak adlandırılan bu işlemler, şirketler içerisinde kendine ait çeşitli marka ve model araçlarla birlikte kiralama işlemlerinin yapılmasıdır. Bir filo hizmeti olarak adlandırılan Rent A car işlemleri aynı zamanda Ankara VIP transfer adı altında da şoförlü ya da şoförsüz olarak günlük ihtiyaçların karşılanabilmesi adına da tercih edilebilmektedir. 

Yıllık Ve Uzun Vadede Kiralama Hizmeti

Yıllık ya da aylık olarak talep edilen araçlar belirtilen tarihlerde mutlaka adrese teslim edilmelidir. Kiralama ofisinden yapılan kiralama işlemleri sonucunda iade prosedürü uygulanarak hizmet tamamlanır.

Aynı zamanda vale hizmeti alınan işlemlerde yine aynı şekilde vale üzerinden iade yapılabilmektedir. Araç kiralama süresi günlük olarak minimum 24 saat olarak belirlenmiştir. Aylık olarak 30 gündür. Yıllık olarak da 365 gün üzerinden hesaplama yapılır. 

Uzun Vade Yapılan Araç Kiralama İşlemleri

Uzun vadede yapılan kiralama işlemlerinde yıllık bakım ve periyodik bakım durumları söz konusuysa araç değişikliğine gidilebilir. Bu durum öncesinden kiralayan kişiye bilgilendirilmesi yapılarak mevcut değişikliğin yapılması anlamına gelir. Aynı zamanda farklı marka ve model araçlarda bulunan GPS sistemi ile birlikte araç takip sistemi sürekli olarak açık halde bulundurulur. Bu durum herhangi bir hırsızlığın ya da çalınmasının önüne geçebilmesi açısından hem şirketi hem de kullanıcıya kontrol altında tutar.

Filo kiralama Ankara içerisinde en sık tercih edilen ve şirketler tarafından kullanılan bir uygulamadır. Kiralanan araçların plakalarında mutlaka şirket ismi yazar. Bu da yaşanabilecek problemler doğrultusunda direkt olarak şirkete ulaşılabilmesine olanak sağlar. Bu durum araç kontrol altına alınabilmektedir.

Araç Kiralama İçin Kriterler Nelerdir?

Dünyanın birçok noktasında olduğu gibi Türkiye içerisinde araç kiralama yaşı 21 olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda minimum 2 yıl ehliyetini olma şartı yine bireysel kiralama işlemlerinde ihtiyaç duyulan bir durumdur. Kurumsal kiralamalarda ise Ankara filo araç kiralama adı altında şirket bilgileri ve evrakları talep edilmektedir. Bu evrakları içerisinde vergi levhası, imza sirküsü ve faaliyet belgesi gibi durumlar göz önünde bulundurularak işlemler tamamlanır.

Ayrıca araçta oluşabilecek her türlü hasara karşı kasko ve sigorta kapsamı altında işleyiş sürdürülür. Fakat sürücünün sigortasından hata puanına göre kesinti yapılır. En kapsamlı sigorta paketi adı altında yapılan çalışmalar doğrultusunda 21 yaş altındaki kullanıcıların motor dışında herhangi bir kiralama yapması kanunen yasaktır. 

VIP Transfer Hizmetleri

Bir noktadan farklı bir noktaya gidebilmek için Ankara VIP transfer isteyen bireyler kişi sayısına göre panelvan ya da  vito gibi araçları temin edebilir. Bu araçlar genellikle şoförlü olarak verildiği için ücretlendirme buna göre değişkenlik gösterebilir. Tek seferlik VIP transfer yapmak isteyen kişiler öncesinden randevu alarak geliş saatlerini bildirmekle yükümlüdür.  Aynı zamanda araç kiralama işlemleri günün 24 saatte Bir haftanın 7 günü kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilen bir uygulama olduğu için sürekli olarak takip gerektirir.

Kiralamak istediğiniz her türlü aracı ulaşabilmek ve detaylı olarak fiyat bilgisine erişebilmek adına Ankara filo araç kiralama adı altında besarent.com internet sitesine ulaşabilirsiniz.  Müşteri hizmetleri her sorunuza yanıt vererek randevu işlemlerinizi ve kiralama işlemlerinize profesyonel şekilde çözecektir. Bunun yanı sıra kiralama süresi ne kiralama prosedürleri hakkında detaylı olarak bilgilendirmeyi yine alanında deneyimli ve profesyonel olan kişiler detaylı olarak bilgi verecektir.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu