Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 7 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), Gizemli Ada Mençuna, Hayalet Suikastçi (Assassin), Simülasyon (Simulant), Mitat, Convenience Store, Gasp ve İncir Reçeli  filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Animasyondan bilim kurguya, fantastikten komediye ve korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves), Gizemli Ada Mençuna, Hayalet Suikastçi (Assassin), Simülasyon (Simulant), Mitat, Convenience Store, Gasp ve İncir Reçeli filmlerinin vizyona gireceği 7 Nisan Cuma gününün vizyon programı ve detayları paribucineverse üzerinden takip edilebiliyor.

7 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version