GÜNDEM

Çankırı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Ilgaz’da Gerçekleştirildi

Çankırı Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, bugün Ilgaz Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri ve Konferans Salonu’nda yapıldı. Saat 14.00’te başlayan toplantıda, il genelindeki yatırım projeleri, kamu hizmetlerinin etkinliği ve kurumlar arası iş birliği konuları masaya yatırıldı.

Vali Mustafa Fırat TAŞOLAR başkanlığında yapılan toplantıya; kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, bölge ve il müdürlüklerinin temsilcileri ile ilgili daire amirleri katılım sağladı.

________________________________________

Gündem Maddeleri ve Değerlendirmeler

Toplantıda öne çıkan başlıklar ve kararlar şunlar oldu:

• Yatırım Projeleri Durumu: Başta ulaştırma, kuraklık, sağlık ve tarım alanlarındaki devam eden ve planlanan projelerin son durumları detaylı sunumlarla ele alındı. Proje bazında fiziki gerçekleşme oranları ve ödenek kullanımları değerlendirildi.

• Kurumlar Arası İş Birliği: Kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ulaştırılması için kurumlar arası bilgi ve kaynak paylaşımının güçlendirilmesi yönünde kararlar alındı. 

________________________________________

Ilgaz’ın Önemi Vurgulandı

Toplantının Ilgaz’da yapılmasının önemine değinilerek, kış turizmi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan ilçenin potansiyelini artıracak projelere özel bir bölüm ayrıldı. Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, ilçenin ihtiyaçları ve yürütülen çalışmalar hakkında Kurul’a bilgi sundu.

Yaklaşık iki saat süren toplantı, Çankırı’nın gelişimine katkı sağlayacak konularda iş birliğinin devam edeceğini teyit etti.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu