KÜLTÜR SANAT

Kurban Bayramı D-Smart ve D-Smart GO ile kutlanıyor

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart ve D-Smart GO, Kurban Bayramı’nı özel bir sürprizle kutluyor. 28 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında tüm kanallar ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

 Kurban Bayramı, D-Smart ekranlarında kutlanıyor. Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart ve D-Smart GO, Kurban Bayramı’na özel 28 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında tüm kanallarını kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. HD film kanalları, Premium dizi ve spor kanalları, özel çocuk kanalları, seçkin belgesel kanalları, uluslararası haber kanalları ve özel yemek ve müzik kanalları, Kurban Bayramı boyunca tüm kullanıcılara açık olacak.

D-Smart ve D-Smart GO, 28 Haziran- 2 Temmuz tarihlerinde Plane, Once Upen A Time… In Hollywood, Masha and The Bear Masha’s Songs ve Spider-Man: Homecoing gibi birçok yabancı filmle birlikte sevilen dizilerden How I Met Your Mother, The Good Doctor ve Tales of the Walking Dead’i de ekrana getirecek. Bayram boyunca Yeşilçam’ın ve son dönem Türk sinemasının en komik ve en neşeli filmlerinden Çiçek Abbas, Delisin Deli, Kutsal Damacana ve çok daha fazlası da izleyicisiyle buluşacak.

Filmlerin yanında yemek programı severlerin takip ettiği Jamie Oliver ile Bütçe Dostu Yemekler, Refika ile Öze Dönüş, Olay Yeri: Mutfak gibi programlar da 28 Haziran’dan itibaren seyircinin karşısına çıkacak. Çocukları da unutmayan D-Smart ve D-Smart GO; Bayram boyunca minikleri ekran başına kitleyen The Ranch, Mia and Me, Sally Bollywood ve Kuu Kuu Harajuku’yu da yayınlayacak.

Belgesel severler için ise National Geographic’in beğenilen belgesellerinden Dinazor Avcıları, Disney’in Sihirli Hayvan Krallığı, Uçak Kazası Raporu‘nun yanında Discovery’nin favori programı Hurda Avcıları: Tamirat ve Kırsalda Yaşamak Zor ve çok daha fazlası bayram boyunca ücretsiz olarak izlenebilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu