BASIN BÜLTENİ

Youtube Video ve Müzik indirme Uygulaması – Snaptube

YouTube’da bulunan bir videoyu doğrudan telefonunuza nasıl indirirsiniz ya da mp3 formatında nasıl kaydedersiniz? Bu konuda snaptube uygulaması kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlayarak yardımcı olmaktadır. Snaptube kullanarak YouTube’dan Android’e video indirmek oldukça kolay ve kullanışlı bir yöntemdir. 

Snaptube Nedir?

Kısacası Snaptube, çeşitli platformlardan çeşitli medya içeriğini indirmek için kullanılan Android için ücretsiz bir uygulamadır. Asıl kullanım amacı YouTube, Facebook, Instagram ve diğer video içerik sitelerinden video indirmektir. Dilerseniz videoyu indirip MP3 formatına da çevirebilirsiniz. Ek olarak, Snaptube’un başka birçok yararlı ve kullanışlı işlevi vardır.

Snaptube Nasıl Kullanılır?

• Birçok video içerik platformu Snaptube’a entegre halegetirilmiştir. Bu yüzden istediğiniz videoyu aramak için uygulamadan çıkmanız ve diğer platformlar arasında geçiş yapmanız gerekmez.

• Video içerik sağlayan sosyal ağlardan videolar indirebilirsiniz: OK.ru, YouTube, Facebook, Dailymotion, Twitter, Instagram ve diğerleri bu sosyal ağlardan bazılarıdır.

• Uygulama, içeriği farklı formatlarda ve çözünürlüklerde kaydetmenize olanak tanır. Ayrıca videoyu indirdikten sonra MP3 ya da MP4 formatında telefonunuza kaydedebilirsiniz.

• 4K, 2K ve 1080p çözünürlüklerde HD içerik akışını ve indirmeyi destekler.

• Uygulama ayrıca karanlıkta daha rahat kullanım için karanlık bir moda sahiptir.

Snaptube kullanarak video nasıl indirilir?

Snaptube’un sunduğu olanakları öğrendiğinizde, muhtemelen uygulamayı denemek istediniz. Uygulama indirme işlemine başlamadan önce telefonunuzun ayarlar bölümüne gidin ve ardından “Güvenlik” sekmesini seçin ve üçüncü taraf kaynaklardan uygulama indirmeyi etkin hale getirin. Bu, Snaptube’u indirirken bir sorun yaşamamanızı sağlar.

Tabii ki Snaptube’u dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ancak, videoyu indirme konusunda bazı küçük noktalar önemlidir.

• İlk olarak, telefona Snaptube’u yüklemeniz gerekir. Resmi Snaptube apk dosyasını buradan indirin. Daha sonra APK dosyasına tıklayın ve tarayıcının uygulamayıtelefonunuza yüklemesine izin verin.

• Uygulama yükleme işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra, Snaptube uygulamasını açarakdoğrudan Snaptube’daki birçok videodan birini seçebilirsiniz. Bir videoyu indirmek için simgesine tıklamanız yeterlidir.

• İsterseniz arama çubuğuna aratmak istediğiniz anahtar kelimeyi girebilir ya da isterseniz URL’sini arama çubuğuna kopyalayarak istediğiniz videoyu kolaylıkla bulabilirsiniz.

• Snaptube ana sayfasına gittiğiniz zaman desteklenmekte olan sosyal platformların bir listesini görebileceksiniz. Bunlardan istediğiniz herhangi birine (örneğin Facebook) tıklayarak Snaptube ara yüzüne yükleyebilirsiniz.

• Video indirme işlemini gerçekleştirdikten sonra ekranın altında bir simge belirecek. Bu simgenin üzerine tıklayarak indirmek istediğiniz çözünürlüğü ve tercih edilen formatı seçerek içeriği telefonunuza indirebilirsiniz.

SSS

Snaptube ücretli bir uygulama mı?

Hayır, Snaptube %100 ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanılabilir. Reklamsız kullanabilmek için uygulamanın premium sürümünü satın alabilirsiniz.

Snaptube’u yüklemek için telefonunuzu rootlamanız mı gerekiyor?

Hayır, Snaptube’u kurmak için Android’i rootlamanızgerekmez. Sadece telefon ayarlarına gitmeniz ve üçüncü taraf kaynaklardan uygulamaların yüklenmesine izin vermeniz yeterlidir.

İndirilen videoların sayısında herhangi bir kısıtlama var mı?

Hayır, Snaptube kullanarak indirdiğiniz video sayısında herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. İstediğiniz kadar video izleyebilir veya indirebilirsiniz.

YouTube’u Snaptube’a entegre edebilir miyim?

Evet, YouTube hesabınızı kolay bir şekilde Snaptubeuygulamasına entegre hale getirebilirsiniz.

Snaptube indir

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu