BASIN BÜLTENİ

GÖZALTI IŞIK DOLGUSU İLE GÖZALTI SORUNLARINA KÖKTEN ÇÖZÜM

Göz altı ve göz çevresinde meydana gelen sorunlar, deformasyonlar yüzde çok daha yorgun ve yaşlı bir görünümün olmasına neden oluyor. Üstelik bu yorgun görüntü 7 gün 24 saat de bizi asla terk etmiyor. Tahmin edeceğiniz gibi hiç kimse yüzünde sürekli böyle bir ifadeye sahip olmak istemez. Peki bundan kurtulmanın yolu nedir?

Gözaltı ışık dolgusu ile gözaltı morluklarından, gözaltı torbalarından kurtulmak mümkün. Üstelik bu işlem tecrübeli hekimlerin ellerinde çok daha konforlu ve kısa süren bir işlem.

Eğer genç, sağlıklı ve dinamik bir görüntüye sahip olup, içindeki enerjiyi yüzüne yansımasını isteyen biriyseniz bu haberimiz tam size göre. Estetik alanda önemli bir bilgi ve birikime sahip, çokça tecrübesi bulunan başarılı estetik hekim Op. Dr. Leyla Arvas, gözaltı ışık dolgusuna ilişkin detayları okuyucularımız için anlattı… 

Gözaltı ışık dolgusunun etkisi ortalama 1 yıl sürüyor

Şüphesiz bir estetik dokunuş öncesinde merak edilenlerin başında operasyon etkisinin ne kadar süreyle devam edeceği geliyor. Gözaltı ışık dolgusu işleminden sonra, etkilerin ortalama 1 yıl kadar sürdüğünü söyleyen Op. Dr. Leyla Arvas, sözlerini şu şekilde sürdürüyor: “Gözaltı ışık dolgusu işlemi yapıldıktan ortalama 1 yıl sonra göz altı ve çevresi yavaş yavaş eski haline geri dönmeye başlıyor. Ancak bu durum kişilerde tekrar ilk halime dönerim endişesi yaratmamalı. Çünkü gözaltı ışık dolgusunda böyle bir durum söz konusu olmaz. Özellikle göz altında sorun yaşayan kişiler için benim önerim düzenli aralıklar ile gözaltı ışık dolgusu işlemini yeniletmeleri. Düzenli aralıklarla yeniletmek diyorum çünkü bu işlemin yenilenmesi için bir önceki seferde enjekte edilen dolgu maddesinin tamamen erimesine gerek yok. Etkinin geçmeye başladığını hissettiğiniz anda doktorunuza gidip ufak rötuşlar yaptırabiliyorsunuz. Böylelikle aslında gözaltı ışık dolgusunun etkisi de süreklilikle devam etmiş oluyor. Birçok hastamda bu işlemi uyguladım ve gerçekten çok olumlu sonuçlar, geri dönüşler aldım. Çok kısa sürede uygulanan ve hasta için de çok konforlu geçen bir işlem bu. Çekince ya da endişe gerektirmiyor. Ayrıca ben bu işlemi sürekli yaptırmak zorunda mıyım diye aklından geçiren kişiler için ufak bir bilgi daha paylaşayım. Gözaltı ışık dolgusunun etki süresi kişiden kişiye değişiklik de gösteriyor. Örneğin, bu işlemi tekrar uygulatan hastalarımın yanı sıra tek sefer işlem görüp hayat boyu işlemin etkilerinden faydalanan hastalarım da var. Bu biraz da hastanın fizyolojisi, ihtiyacı ve sorunun oranıyla da alakalı bir durum”

“Gözaltı ışık dolgusu içerisinde bulunan hyaluronik asit, vücuda kolaylıkla uyum sağlayan bir madde”

Bilhassa gözaltı morluklarından şikayet eden kişilerde uygulanan gözaltı ışık dolgusu içeriğinde dolgu maddesi olarak hyaluronik asit bulunmakta. Hyaluronik asidin vücuda kolaylıkla uyum sağlayan bir madde olduğunu söyleyen Op. Dr. Leyla Arvas; “ Hyaluronik asit vücudun da ürettiği bir madde olmasından dolayı vücut bu dolguyu yabancı madde olarak düşünmüyor ve dolgu maddesi bölgeye çok kolay bir biçimde sorunsuz entegre oluyor. Bir de göz altı için formüle edilen poly vitamin kompleksleri var. Kişinin ihtiyacı doğrultusunda bu vitaminleri de kullanarak hyaluronik asit dolgu ile kombine şekilde uygulayabiliyoruz. Bu nokta önemli olan hastaya doğru bir biçimde mevcut durum analizi yapmak, ihtiyacı net ve eksiksiz şekilde tespit edebilmek. Buna yönelik tedavi ve işlem uygulandığında zaten sonuçlarda başarı kaçınılmaz oluyor.” diyerek sözlerini tamamladı. 

“Gözaltı ışık dolgusu hasta için oldukça kısa süreli ve konforlu ve acısız, ağrısız bir işlem”

Ortalama olarak 15- 20 dakika süren ve işlem sonrasında hastanın günlük yaşantısında sorunsuzca devam edebileceği bir işlem olan gözaltı ışık dolgusunun uygulama sürecini Op. Dr. Leyla Arvas şu şekilde anlatıyor: 

“Gözaltı ışık dolgusu hasta için oldukça konforlu, acısız ve ağrısız bir işlem. Ancak başarılı ve istenilen sonuçları alabilmek için her uygulamada olduğu gibi bu işlemin de alanında bilgi sahibi, tecrübeli bir doktor tarafından yapılması gerekiyor. Gözaltı ışık dolgusu yaparken öncelikle hastanın acı ve ağrı hissi duymaması amacıyla uygulama yapacağımız bölgeye lokal anestezik etkiye sahip bir krem uyguluyoruz. Sonrasında antiseptik sölüsyonlar kullanarak bölgeyi iyice temizliyoruz. Bu işlemin ardından ince uçlu iğneler ile kişinin ihtiyacı olduğu kadar miktarda hyalüronik asit enjekte ediyoruz ve bu şekilde uygulamayı tamamlamış oluyoruz. Gözaltı ışık dolgusu sonrasında hastanın klinik bir istirahat ya da evde dinlenme yapması gerekli olmuyor.”

Genel sağlık durumu iyi olan ve işlem bölgesinde rahatsızlığı olmayan herkes gözaltı ışık dolgusu yaptırabilir

Kişideki sürekli yorgun ve uykusuz görünüme neden olan gözaltı torbalarında büyük etkiler yaratan ve bu olumsuz görünümün ortadan kalkmasını sağlayan gözaltı ışık dolgusu, özellikle gözaltı torbalarından şikayetçi olan kişiler tarafından tercih ediliyor. 

İlaveten gözaltı morluklarından kurtulmak isteyenler için de gözaltı ışık dolgusu doğru çözüm yollarının başında geliyor. 

Genel sağlık durumu ile ilgili sorun yaşamayan herkes bu uygulamayı yaptırabiliyor. Sadece gözaltı bölgesinde enfeksiyonu bulunan, cilt ile ilgili sorun yaşayan, hamile ve emziren kişiler için bu uygulama önerilmiyor. 

Gözaltı ışık dolgusu yaptırdıktan sonra hastaların dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor

Gözaltı ışık dolgusu yapıldıktan sonra işlem gören bölgede çok hafif bir şişlik, ödem ya da morluk oluşabilme ihtimali oluyor ancak bu işlem sonrası oldukça normal karşılanabilecek bir husus. Kısa süre içerisinde kendiliğinden geçiyor. 

Op. Dr. Leyla Arvas, gözaltı ışık dolgusu işleminden sonra hastaların dikkat etmesini gerektiren hususları şu şekilde özetliyor: “Gözaltı ışık dolgusu, hasta için oldukça konforlu ve yan etkisi yok denecek kadar az olan bir uygulama. Ancak yine de hastalarımızdan işlem sonrası bazı konularda dikkatli olmalarını istiyoruz. Gözaltı ışık dolgusu yapılan gün içerisinde bölgenin suyla temas ettirilmemesi, krem sürülmemesi ya da makyaj yapılmaması önemli bir konu. Bu gibi şeylerden kaçınılarak bölgenin hijyenik kalmasına özen gösterilmeli. Aksi takdirde, enfeksiyon kapma riski oluşabiliyor. 

Uygulama sonrasındaki birkaç gün boyunca hamam, sauna ya da solaryum gibi yerlere gidilmemesi, deniz ve havuz gibi aktivitelerden de uzak kalınması gerekiyor. İşlem gören bölgenin doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakılmaması ve güneşten hassasiyetle kaçınılması da son derece önemli. 

Bölgede ödem oluştuysa, ödemin vücuttan atılmasını hızlandırıcı şeylerin yapılması da iyileşme sürecini hızlandırır. Örneğin, bol su içmek, tuzlu gıda tüketmemek, alkol ve tütün ürünleri kullanmamak, hafif tempolu yürüyüşler yapmak ödemin daha hızlı bir şekilde vücuttan atılmasına katkı sağlayacaktır.”

Siz de gözaltı ışık dolgusu yaptırarak daha genç ve dinamik bir görünüme sahip olmaya karar verdiyseniz, gözaltı ışık dolgusu ile ilgili detayları öğrenmek, gözaltı ışık dolgusu fiyatları hakkında bilgi almak için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak Op. Dr. Leyla Arvas’a ulaşın veya www.drleylaarvas.com adresi üzerinden randevunuzu planlayın… 

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu