KÜLTÜR SANAT

Adamlar 12 Nisan'da Zorlu PSM'ye Geliyor!

Hayata dair her konuda güçlü, derin ve ironik sözlere sahip şarkıları, rock’n roll, blues ve hip-hop çerçevesinde oluşturdukları müzikleriyle Adamlar, 12 Nisan akşamı Zorlu PSM’de unutulmaz bir konsere imza atacak. 

Acının İlacı, Rüyalarda Buluşmuşum, Doldum, Sarılırım Birine gibi kültleşmiş şarkılarının yanı sıra bu sene çıkardıkları EP’leri  ‘Harekete Kimse Mâni Olamaz Part II’ ile dikkatleri üzerine çeken Adamlar, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

Tolga Akdoğan (vokal ve elektrik gitar), Berkan Tilavel (davul), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar) ve Berat İşçioğlu (bas gitar)’dan oluşan Adamlar, kendi tanımlamalarıyla ‘’hip-hop’tan uzun havaya, tango’dan rock’ın en yoğun hallerine yükselen bir dalgalanmanın içindeki’’ müzikleriyle 12 Nisan 2023 akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

23 Eylül 2014’te yayınladıkları ‘Eski Dostum Tankla Gelmiş’ isimli albümleriyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan grup, 2 Kasım 2016’da yayınladıkları ‘Rüyalarda Buluşmuşuz’ ve 12 Nisan 2019’da ‘Dünya Günlükleri’ isimli albümlerinin ardından dikkatleri daha da üzerine çekti. 2021’de yayınladıkları ‘Harekete Kimse Mâni Olamaz Part I’ ile bambaşka melodiler yakalamayı hedefleyen grup, 2023’te devamı niteliğindeki ‘Harekete Kimse Mâni Olamaz Part II’ ile değişen ve yenilenen tarzlarını, hız kesmeden sürdürdükleri çalışmalarıyla pekiştiriyor. 

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi Sahne Üstü Ayakta gerçekleştirilecek Adamlar konserinin 12 Nisan biletleri passo’de satışta!

Kapı Açılış: 20.00 

Adamlar: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 297,00₺ 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu