MAGAZİN

'Aile' Heyecan Dolu Bölümüyle Yine Gecenin Birincisi Oldu

Ay Yapım’ın Show TV’de yayınlanan sevilen dizisi ‘Aile’ dün gece yayınlanan 9.bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Soykanlar ile İlyas Koruzade’nin karşı karşıya geldiği final sahnesinde nefesler tutulurken, iki aile arasında yaşanacaklar şimdiden büyük heyecan uyandırdı. Usta oyuncu Musa Uzunlar, İlyas Koruzade karakteriyle seyircinin beğenisini kazandı. Gerilimin yüksek olduğu bölüm, AB ve ABC1 20+ kategorilerinde gecenin birincisi olurken dizi, #Aile etiketiyle de gece boyu sosyal medya listelerinin başlarında yer aldı. 

Yayınlandığı ilk günden itibaren çarpıcı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla bütün dikkatleri üzerine çeken 30 bölümlük dizi ‘Aile’nin dün gece yayınlanan 9. bölümü, AB’de 8.37 izlenme oranı (rating) 24.34 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 7.97 izlenme oranı (rating) 19.60 izlenme payı (share) elde ederek gecenin birincisi oldu. Dizi Total’de ise 4.51 izlenme oranı, (rating) 12.22 izlenme payı (share) ile adını üst sıralara yazdırdı.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

SERHAT’IN ÖLÜMÜ SOYKANLAR’I BÜYÜK BİR TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYA BIRAKTI

Serhat’ın öldürüldüğünü öğrenince büyük bir korku yaşayan Devin, Aslan’ın sorusuna karşılık sessiz kalarak nelere sebebiyet vermiş olabileceğini kabullenmekte zorlandı. Serhat’ın telefonunu kapatmayı ihmal eden Tuguli, Serhat’ın avukatından gelen bir mesaja cevap verdi. Verdiği cevap ise Serhat’ın öldüğünü açık etti. Durumdan haberdar olan Cihan, avukat Suat’ı aradı ve ikili kozlarını paylaştı. Suat, susması karşılığında yüksek miktarda para talep etti. Cihan, bu süreçte oğlunun nerede olduğunu merak eden İlyas Koruzade’nin endişelerini gidermek için Serhat’ın yurt dışına çıktığına dair kanıtlar serpiştirdi. Aslan ve Devin, Yağmur’u da yanlarına alarak güvenlikleri için bir süreliğine çiftlik evine yerleşti. Serhat’ın ölüm haberini alan Hülya, derinden sarsıldı ve kendi yöntemleriyle ailesini korumak için harekete geçti. Suat’ın saklandığı konumu bulan Cihan, Aslan ile beraber onu yakaladı. Bu sırada İbo ile buluşan Hülya, ailelerinin güvenliği için Suat ve eşinin öldürülmesi gerektiğini söyledi.

Koruzadeler’le yaptıkları anlaşmanın tamamlanmasını isteyen Aslan ise bunu sağlaması karşısında Suat’a, kendisini ve eşini koruma altına alacağına dair söz verdi. Uzlaşmanın ardından Suat, İlyas’ı arayarak oğlu hakkındaki endişelerini giderdi ve Serhat’ın vekaletiyle sözleşmeye imza atmak için onay aldı.

İLYAS KORUZADE, SOYKANLARIN KARŞISINDA

Yaşananlardan sonra kendine gelmekte zorlanan Devin, sevdiklerine zarar gelmemesi için suçun Suat’ın üzerine atılmasını önerdi. Devin’in önerisi karşısında hayrete düşen Aslan, karısının git gide karanlık tarafa çekilmesinden dolayı tedirginliğini saklayamadı. Kendisini takip eden İbo’yu atlatan Aslan, sözleşmeyi imzalamayı başardı ve söz verdiği gibi çifti yurt dışına kaçırmak için harekete geçti. Avukat Suat ve eşi yeni hayatlarına doğru yola çıkarken, Aslan da onların güvende olacaklarını bilerek Devin’in söylediği gibi Serhat’ın cinayetini Suat’ın üstüne atmaya karar verdi. Ancak bu sırada Tolga, para almak için İbo’ya haber uçurdu ve avukat ile karısının yerini söyledi. İbo, Suat ile eşini ülkeyi terk etmeden yakaladı ve Suat’ı infaz etti. Kadınları öldürmeyeceğini ifade eden İbo’nun, Suat’ın eşine silahı doğrulttuğunda tedirgin olması ise dikkat çekti. Tetiği çekip çekmediği akıllarda soru işareti bıraktı. Finalde Kaya’nın sünnet düğünü için bir araya gelen Soykanlar, hiç beklemedikleri bir misafirin gelmesiyle şoke oldular. Oğluna ulaşamadığı için şüphelenmeye başlayan, Ati’nin telefonu üzerine de artık harekete geçen İlyas Koruzade, Soykan ailesinin karşısına dikildi. Devin bu zamana kadar girmediği Soykan çemberinin artık içindeydi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“DOST VAR, DÜŞMAN DAHA ÇOK VAR!”

Bölümün hemen ardından yayınlanan 10. bölüm tanıtımı merakı artırdı. İlyas Koruzade ile karşılaşan Devin’in yaşanan durumdan dolayı korkmadığını Aslan’a itiraf etmesi şaşırtırken, korkunun aksine güç hissettiğini söylemesi ise dikkat çekiyor. Hülya, Aslan’a Devin’den boşanmasını söylerken, Aslan’ın vereceği yanıt merakla bekleniyor. Hülya ve Devin arasında ipler artık tamamen kopma noktasına gelirken, tanıtıma İlyas Koruzade ve Aslan’ın karşı karşıya geldiği anlar damgasını vuruyor. İlyas Koruzade’nin “Bir durum mu var?” sorusu üzerine Aslan’ın, “Dost var, düşman daha çok var” yanıtı seyircileri yeni bölüm için heyecan dolu bir bekleyişe sürüklüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu