MAGAZİN

Burhan Karataş, deprem bölgesini güzelleştirdi

Adana’da “Sosyete Burhan” olarak tanınan ünlü kuaför Burhan Karataş, yardımseverliğini deprem sürecinde de gösterdi ve ekibiyle birlikte sanatını deprem mağdurlarının hizmetine sundu.

Renkli kişiliğiyle tanınan Adana’nın ünlü kuaförü Burhan Karataş 11 ili sarsan deprem sürecinde şöhretini ve geniş çevresini çok iyi kullanarak depremzedeler için büyük bir yardım ağı oluşturdu. Depremin ilk gününden bu yana gerek kendi imkanları, gerekse iş çevresiyle deprem bölgesine tırlar dolusu yardımlar gönderen “Sosyete Burhan” bunun dışında başta Tuğba Özay olmak üzere ünlü dostlarıyla da seferber olarak mağdurlar için elinden geleni yaptı.

Aynı zamanda Adana Kuaförler ve Güzellik uzmanları odası başkan vekili olarak görev yapan Burhan Karataş maddi yardımların dışında eşi görülmemiş bir destek de sağladı. Ekibiyle birlikte Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş bölgesini ziyaret eden ünlü kuaför depremzedelerin saç ve cilt bakımını yaptı.

Sayısız ödül töreninde “yılın fenomeni” ve “yılın kuaförü” ödülünü alan Burhan Karataş, “Aldığım hiçbir ödül deprem bölgesinde el uzattığımız insanların gülücüklerinden ve teşekkürlerinden daha değerli olmadı. Tüm ekibimle deprem bölgesindeki insanların moralini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Burhan Karataş bu yardımların dışında deprem bölgesinde evsiz kalan çocuklar ve ailelerini Adana başta olmak üzere hasar olmayan illere taşıdı ve hayatlarını değiştirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu