KÜLTÜR SANAT

Büyük Ev Ablukada; “Aramızdaki En İyi İnsan Gülinler"

Zorlu PSM YouTube kanalında Zeynep Ocak’ın Zorlu PSM’nin sahne arkasında sorular sorduğu, her bölümü kendine özgü kahkaha dolu program ‘Kuliste Röveşata’nın yeni bölüm konuğu; Büyük Ev Ablukada oldu.

Büyük Ev Ablukada, Zeynep Ocak’ın sunduğu grup dağılsaydı hangi gruba dahil olurdunuz? Birbirinizin en sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri neler? Aranızdaki en iyi insan kim?, En çok beste yapmak istediğiniz dizi hangisi? İsim hakkınızı verecek olsaydınız kime verirdiniz? gibi eğlenceli sorularla mücadele ettikten sonra Büyük Ev Ablukada’nın doğaçlama şarkı performansıyla programda samimi dakikalar geçirildi.

 Zorlu PSM sahne arkasında doyasıya muhabbetle eğlenceli dakikalar yaşandığı ‘Kuliste Röveşata’ programının yeni bölümü, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlandı. Editörlüğünü Kutsal Motor ekibinin yapıp Zeynep Ocak’ın sunduğu ‘Kuliste Röveşata’nın yeni bölüm konuğu ise Büyük Ev Ablukada oldu.

“Büyük Ev Ablukada Kapatılsaydı hangi gruba dahil olurdunuz?”

Gülin Kılıçay (Gülinler), Cem Yılmazer (Afordisman Salihins) ve Bartu Küçükçağlayan (Canavar Banavar), Zeynep Ocak’ın ‘Büyük Ev Ablukada kapatılsaydı hangi gruba dahil olurdunuz?’’ sorusuna birbirinden eğlenceli yanıtlar verdi. Duman’dan Björk’e, Gülinler’den Dua Lipa’ya kadar birçok isim söyleyen grup, kendilerine has yorumlarıyla da eğlenceli anlar yaratarak en son hep beraber Gülinler ile devam etme kararı aldı. 

Zeynep Ocak, koridorlardan sahneye yürürken sorularına devam ederken sahneye gelen Büyük Ev Ablukada grubunun “Grup haklarınızı satsanız kaça satardınız?” sorusuna Bartu Küçükçağlayan, “Alsınlar artık ya, alsınlar da hiç önemli değil!” esprili yanıtını verdi. Ardından Zeynep Ocak “Satın alacaklar ancak filminizi de yapacaklar, sizleri oyuncular canlandıracak.” sorusunu sorunca grup peş peşe kendilerini kimlerin oynayacağı konusunda eğlenceli tahminlerde bulundular. 

Doğaçlama Büyük Ev Ablukada Şarkısı!

Hangi dizilere şarkı bestelemek istediklerini sırayla anlattıktan programın sonundaki sürpriz doğaçlama şarkı performansının sergilendiği eğlenceli bölümde grup, o anda aklına gelen kelimelerle ve enstrümanlarıyla bir şarkı bestelemeye başladı. “Pazartesi” kelimesiyle eğlenceli bir şekilde çalmaya başlayan grup git gide coşarak şahane bir şarkıyla programa damga vurdular.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu