KÜLTÜR SANAT

Chromas The Experience by Başak Doğan 16 Haziran'da Zorlu PSM'de!

İnsan sesi sihirbazı olarak bilinen sıra dışı şef Başak Doğan yönetimindeki ve “Fix You”, “Hatıralar”, “Dere Kenarında Taş Ben Olaydım” gibi sevilen şarkıların yorumlarıyla tanınan Chromas, 16 Haziran Cuma akşamı, hem göze hem kulağa  hitap edecek heyecan verici bir konserle Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşuyor. 

Fix You, Hatıralar, Dere Kenarında Taş Ben Olaydım gibi sevilen şarkıların yorumlarıyla tanınan; Bobby McFerrin, Korhan Futacı gibi pek çok sanatçı ile yaptığı çalışmalarla dikkat çeken koro Chromas, uluslararası koro dünyasında özgün tarzıyla öne çıkan, yenilikçi koro şefi Başak Doğan yönetiminde dinleyicisine bütünsel bir deneyim yaşatmak üzere Zorlu PSM’deki konserine hazırlanıyor. 

İzleyenlerin sevdikleri tüm Chromas repertuarını görsel ve işitsel bir şekilde deneyimleyeceği konserde aynı zamanda yeni şarkılar da seslendirilecek. Konserde, bir Başak Doğan geleneği haline gelen, Türkiye’de yalnızca kendisinin uyguladığı doğaçlama tekniği Vocal Painting (VoPa) ile seyircinin de dahil olduğu şarkılar söylenecek. Sürpriz konuk sanatçıların da ziyaret edeceği bu özel akşam 16 Haziran Cuma saat 20.30’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde unutulmaz hislerle gerçekleşecek.

Chromas The Experience by Başak Doğan 16 Haziran biletleri passo’de satışta!

Kapı Açılış: 20.00 

Chromas The Experience by Başak Doğan: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: ₺286,00 

2. Kategori: ₺220,00

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu