GÜNDEM

Çift kaydıraklı aquapark yaza hazırlanıyor

Tamamlandığında bölgeye değer katacak olan Değirmendere-Halıdere sahil düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Değirmendere-Halıdere arasında çalışmalarına devam ediyor. Tamamlandığında bölgeye değer katacak olan projede çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

 

ÇİFT KAYDIRAKLI AQUAPARK KURULDU

Gölcük Değirmendere-Halıdere arası sahil alanında Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor. 37 bin metrekare proje alanında bin 450 metretül sahil yürüyüş yolu-bisiklet yolu yapıldı. Proje içerisinde yer alan aquapark büyük oranda tamamlandı. İki adet spiral kaydıraklı aquapark ve düşme havuzu imalatı ile sprey action su oyun parkı montajları tamamlandı. Aquapark alanında hizmet verecek olan 185 metrekare alana sahip idari bina, lavabo ve soyunma odalarının bulunduğu yapı tamamlanma aşamasına getirildi.

 

17 BİN M2’LİK ALAN KULLANIMA AÇILDI

37 bin metrekare toplam proje alanın yaklaşık 17 bin metrekaresi halkın kullanımına açıldı. Halıdere’den Değirmendere’ye doğru yaklaşık bin metre yürüyüş yolu-bisiklet yolu ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Alan içerisinde 1 adet çocuk oyun grubu, 1 adet fitness alanı, restorasyonu yapılan futbol sahası, futbol sahası idari binası ve kent donatımları vatandaşlar tarafından kullanılıyor.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ SÜRÜYOR

Proje içerisinde ayrıca 45 araç kapasiteli açık otopark, 384 metrekare kapalı alana sahip restoran binası, 1 adet mescit binasında çalışmalar sürüyor. 384 metrekare kapalı alana sahip olan restoran binası tamamlandı. Mescit binası ve basketbol sahası vatandaşların kullanıma hazır hale getirildi. 20 bin metrekare alanda elektrik ve sulama tesisatı çalışmaları tamamlandı. Bitkisel peyzaj çalışmalarında sona getirildi. Yeşil alanlarda bitkisel toprak serimi ve ağaçlandırma çalışmaları tamamlanarak çim serimi aşamasına gelindi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu