KÜLTÜR SANAT

Çocuklar için 'Yaratıcı Kolaj Atölyesi' Trump Art Gallery'de

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 6 Mayıs Cumartesi günü çocuklar için özel bir atölyeye ev sahipliği yapacak. Sanatçı Güliz Baydemir ile ‘Kes, Yapıştır – Yaratıcı Kolaj Atölyesi’ne katılacak olan çocuklar, bir yandan kendilerini ifade ederken bir yandan keyifli vakit geçirecekler.

Yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyası ile buluşturan Trump Art Gallery, 6 Mayıs Cumartesi günü özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Mayıs ayı boyunca Trump Art Gallery’de sanatseverlerle buluşacak olan sergi kapsamında sanatçı Güliz Baydemirçocuklar ile ‘Kes, Yapıştır – Yaratıcı Kolaj Atölyesi’ gerçekleştirecek. 

Çocuklar atölyede; birbirinden farklı dergi, afiş ve gazetelerde yer alan fotoğrafları parçalayıp, sınırsız hayal gücüyle birleştirilmesini sağlayacak, bir yandan kendilerini ifade ederken bir yandan da keyifli vakit geçirecekler.

Atölye, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz ancak öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu