SPOR

D-Smart'tan Canlı Yayınlanan Galatasaray – Fenerbahçe Derbisinde Finalist Fenerbahçe Oldu

Türkiye Futbol Federasyonunun büyük önem verdiği Gelişim Liglerinde U17 Elit A Ligi yarı finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe derbide kozlarını paylaştı.

D-Smart ekranlarından canlı yayınlanan yarı final maçında rakibini 5-2 mağlup eden Fenerbahçe finale adını yazdırdı. Karşılıklı gollerle başlayan mücadelede 2. Dakikada Berk Kızıldemir ile öne geçen Galatasaray, 11. Dakikada Yiğit Emir’in golünü engelleyemedi ve derbiye eşitlik geldi.

18. Dakikada çift sarı karttan kırmızı kart gören İsa Halidi’nin atılmasıyla 10 kişi kalan Galatasaray, 26. Dakikada Recep Yalın Dilek’in golüyle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. 31. Dakikada Yasir Boz’un mükemmel golüyle Fenerbahçe yeniden eşitliği yakalarken ilk yarı da 2-2’lik beraberlikle tamamlandı.

2.  yarıya Fenerbahçe hızlı başladı. Maça ikinci yarıda oyuna giren Çağrı Fedai 66,71 ve 76. Dakikalarda attığı gollerle skoru 5-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrılarak finale adını yazdıran taraf oldu.

U17 Elit A Ligi final maçı Perşembe 18.00’de oynanacak ve D-Smart 77. Kanal Spor Smart ile D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu