SPOR

Depremden etkilenen çocuklar için futbol turnuvası

Çukurova Belediyesi, depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için çocuklara yönelik futbol turnuvası düzenliyor.

Sporun Gülen Yüzü Umut Turnuvası amatör spor kulüpleri ile birlikte düzenlenecek ve maçlara takımlar U 11 kategorisinde çıkacak. Depremden etkilenen çocukların rehabilitasyonuna katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilecek turnuva 24 Nisanda başlayacak. Turnuvaya 20 takımın katılacağı bildirildi. Maçlar Gündüz Tekin Onay tesislerinde oynanacak.

Turnuvaya katılacak takımların başkan yönetici ve antrenörleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Soner Çetin de, “Depremde en çok çocuklarımız olumsuz etkilendi. Deprem nedeniyle amatör maçlar iptal edildi, birçok spor organizasyonu yapılamadı. Bu durum en çok çocuklarımızı ve gençlerimizi etkiledi. Biz belediye olarak her anlamda depremin etkilerini azaltmak için üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu turnuva da bu çalışmalarımızın bir parçası. Düzenlediğimiz turnuva ile çocuklarımızın deprem psikolojisinden uzaklaşarak spor yapmasına olanak sağlamaya çalışıyoruz. Bu çabamızda bize destek veren tüm kulüplere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu