SPOR

Dünya Halı Saha Şampiyonası başlıyor

Büyükşehir’in destekleriyle gerçekleştirilecek Dünya Halı Saha Şampiyonası, Doğu Kışla Spor Tesislerinde başlıyor

Uluslararası Mini Futbol Federasyonu tarafından Kocaeli’nde düzenlenecek Dünya Halı Saha Mini Futbol Şampiyonası, 19 Mayıs Cuma akşamı İzmit Doğu Kışla Spor Tesisleri’nde start alacak. Turnuvanın açılış maçında ev sahibi Türkiye ile Irak karşılaşacak.

İLK MAÇ TÜRKİYE-IRAK

Uluslararası Mini Futbol Federasyonu ve Acun Medya tarafından ülkemizde ilk kez düzenlenecek Dünya Halı Saha Futbol Şampiyonası, 19-25 Mayıs tarihleri arasında turnuva öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen İzmit Doğu Kışla Spor Tesisleri’nde yapılacak. 16 ülkenin yer alacağı şampiyona 19 Mayıs Cuma saat 21.00’de ev sahibi Türkiye ile Irak takımları arasında oynanacak maç ile start alacak.

AÇILIŞ VE GÖSTERİ MAÇI 19:00’DA

Açılış seremonisi ise saat 19.00’da yapılacak. Çeşitli gösterilerin yapılacağı seremoni sonrası gösteri maçı oynanacak. Birçok tanınmış ismin yer alacağı bu karşılaşmada, takımların başında sürpriz isimler sahaya çıkacak. Hem gösteri maçı, hem de açılış maçı TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Öte yandan turnuvaya ev sahipliği yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tesisi adeta mini bir stada çevirdi. Türk Milli Takım oyuncuları,  önceki akşam sahada kendi aralarında hazırlık maçı yaptı. Milli oyuncular sahayı çok beğendi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu