EKONOMİ

Emine Çam'ın Sağlık Turizmi başarısı

Türk kadınını Avrupa’da başarıyla temsil eden isimlerden Emine Çam, sağlık turizmi alanında yakaladığı başarılar ve aldığı ödüllerle gururlandırıyor. 

Avrupa’da açtığı güzellik merkezlerinde yakaladığı başarıyı Türkiye’ye taşıyan ve İzmir’deki güzellik merkeziyle başarısını taçlandıran Emine Çam’ın en büyük hedefi markasını dünyaya taşımak… 

Emine Çam ismini bir marka haline getirdiğine inandığını söyleyen başarılı iş insanı son olarak “Yılın Pırlanta Kadınları” ödül töreninde aldığı ödülle adından söz ettirdi. 

 

BAŞARISIYLA PARLIYOR

Almanya’da Medicare Mühlheim ve İzmir’de Beautycare ismini verdiği klinikleriyle güzellik ve medikal estetik alanında tanınan bir isim haline gelen başarılı İş Kadını Emine Çam, 2010 yılında hayata geçirdiği markasında Avrupa’nın en büyük ve teknolojik polikliniğini açtı. 

İş Kadını Emine Çam, İzmir’deki güzellik merkezinde de gerçekleştirdiği uygulamalarıyla alanında çok tercih ediliyor. Güzellik, dolgu, botoks, Fransız askısı, lazer epilasyon ve medikal estetik operasyonlarını Almanya’da uygulayarak Avrupalıların bir numarası olan Emine Çam, İzmir’deki güzellik merkeziyle de Ege’nin gözdesi oldu. İstanbul’da sağlık turizmiyle vermiş olduğu saç ekimi, diş estetiği, karın-göğüs gerdirmeye kadar bütün estetik ameliyatlarını hizmete sunan Emine Çam, binlerce yerli ve yabancı hastasını ağırlıyor. Defalarca kez Medicare Mühlheim markasıyla ‘Yılın uluslararası estetik, sağlık ve güzellik merkezi’ ödüllerini kazanarak başarısını gözler önüne seren ve taçlandıran Emine Çam, Almanya’da ve Türkiye’de isminden övgüyle söz ettirmeye devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu