GÜNDEM

Kartepe'de Bisiklet Severlere Faydalı Hizmet

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın örnek ve yenilikçi projelerinden biri olan “Bisiklet Bakım İstasyonları” hizmete girdi. İlçe genelinde 10 noktaya konulan istasyonlar 7-24 hizmet verecek.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hayata geçirdiği projelerle ilklere imza atıyor. Başkan Kocaman’ın talimatıyla çalışmalarına hızla başlanan “Bisiklet Bakım İstasyonları” 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde hizmet vermeye başlıyor. İlçe genelinde 10 noktaya konulan istasyonlar 7-24 hizmet verecek.

 

10 NOKTADA İSTASYON HAZIR

Montajı tamamlanan Bisiklet Bakım İstasyonları temel bisiklet onarımlarını ve bakımlarını gerçekleştirmek için gerekli tüm araçları içeriyor. Tüm fren ve vites ayarlarının değişimin yanı sıra 18 işlevli anahtar tamir ve bakım setiyle ve hava pompasıyla gerekli tüm tamirat ve bakımları yapılabiliyor. Bisiklet askı kollarından bisiklet ayarlama yapılmasına imkan sağlıyor. Göstergeli özel hava pompası ile bisikletlere uygun iki çeşit ucuyla tüm bisikletlerin lastiklerini şişirebiliyor.

 

KARTEPE’DE KEYİFLİ YAZ

Kartepe Bisiklet Bakım İstasyonları Kent Meydanı, Eşme Mahallesi Sahil, İstasyon Mahallesi/Yürüyüş Yolu, Maşukiye Mahallesi/Meydan, Derbent Mahallesi/Tren Garı, Ataşehir Mahallesi/KOÜ Meslek Yüksek Okulu Önü, Dumlupınar Mahallesi/Antik Köfte, Suadiye Mahallesi/Meydan, Arslanbey Mahallesi/Sağlık Ocağı ve Köseköy Mahallesi/Merkez önünde hizmet vermeye başlayacak.  

 

KOCAMAN’DAN ÇAĞRI;

“EN KEYİFLİ HAFTA SONU ROTALARINI GEZELİM”

Bisiklet Bakım İstasyonlarını inceleyerek bisiklet kullanılması çağrısında bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaza sayılı günler kaldı. Kışlıklarımızı kaldıralım bisikletlerimizi dışarı çıkaralım. Hem zinde kalalım hem de doğamızı koruyalım. Yola çıkmadan önce yeni kurduğumuz “Bisiklet Bakım İstasyon” noktalarımıza mutlaka uğrayarak kontrollerimizi yapalım”. Harika doğal güzelliklerimizin eşliğinde, en keyifli hafta sonu rotaları için Kartepemizde seçenek çok. Yeni yerler keşfetmek, ruhumuzu ve bedenimizi zindeleştirmek için doğa dostu bisikletlerimiz, yaz aylarında en yakın arkadaşlarımızdan biri… “ açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu