KÜLTÜR SANAT

Kayadibi köylülerine Başkan Tugay'dan Hıdırellez sürprizi

İmece usulü düzenlenen köy yemekleriyle yüzlerce kişiyi bir araya getiren 160. Kayadibi Mahallesi Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bornova Kayadibi Mahallesi’nde 160. kez düzenlenen Hıdırellez Şenliği’ne katıldı. Türkiye’nin en eski Hıdırellez kutlamalarından biri olarak kabul edilen geleneksel şenlikte,  Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Bornova 57. Topçu Tugayı Kurmay Başkanı Kıdemli Albay Yıldırım Pektaş, Kayadibi Mahallesi Muhtarı Azime Işık, çevre köylüler de yer aldı. Yörük köylerinden Kayadibi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Dr. Cemil Tugay, yurttaşlarla tek tek selamlaşarak istek ve dileklerini dinledi. 

Tugay: “Tüm dilekleriniz gerçekleşsin”
160. kez düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Akşam mutlaka dua ve dileklerimiz olacak.  Tüm dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum. Sizlerin seçtiği bir belediye başkanı, kardeşiniz ve evladınız olarak inşallah ülkemizin ve şehrimizin bundan sonra daha güzel günler yaşamasına şahitlik ederiz. Çocuklarımızın geleceklerinin aydınlık olmasını diliyorum. Gönlünüzdeki tüm dilekler gerçekleşsin” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu