GÜNDEM

Kır Kahvesi ve Masal Vadisinde sona doğru!

Lüleburgaz Belediyesi’nin yapımında son aşamaya geldiği ve kısa sürede açılışını yapmayı planladığı Lüleburgaz Kent Ormanı 2’nci etabındaki Kır Kahvesi ve Masal Vadisi’nde incelemelerde bulunan Başkan Gerenli, “Kısa bir zamanda yemyeşil bir doğanın içindeki bu güzel alanı vatandaşımızla buluşturacağız” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin, Lüleburgaz Kent Ormanı’nda yapımında sona geldiği Kır Kahvesi ve Masal Vadisi, vatandaşların hizmetine açılmak için gün sayıyor. Ekiplerin hummalı bir çalışması sonucunda sona gelinen 2’nci etaptaki alan, peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte  vatandaşın hizmetine sunulacak.

Hobbit evleri, parkurlar, ve Kır Kahvesi!

Bünyesinde hobbit evleri, dinlenme alanları, çocuklar için çeşitli oyun alanları ve Kır Kahvesi’nin bulunduğu bölümde incelemelerde bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay ile Park ve Bahçeler Müdürü Hüseyin Becerenel’den bilgi aldı.

“Kentimizi vatandaşımız için güzelleştiriyoruz”

Alanda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli, Kent Ormanı’ndaki çalışmaların etap etap devam ettiğinin altını çizdi. Başkan Gerenli, kentin hemen yanı başında, vatandaşın rahatça vakit geçirebileceği Lüleburgaz Kent Ormanı’nda Kır Kahvesi ve Masal Vadisi’nin bulunduğu etabın açılışını kısa zamanda yapacaklarını belirterek, “ Çocuklarımızın Masal Vadisi’nde eğleneceği, komşularımızın Kır Kahvesi’nde keyifli vakit geçireceği Kent Ormanımızın ikinci etabında artık sona geldik. Kısa bir zamanda yemyeşil bir doğanın içindeki bu güzel alanı vatandaşımızla buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu