GÜNDEM

Kristal Kule'den Otizm Farkındalığı'na Kırmızı Işık

QNB Finansbank, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde genel müdürlük binası Kristal Kule’nin dış cephesini kırmızı ışıkla aydınlattı. Bu özel günde banka, otizmli bireylerin nitelikli eğitim ortamlarına erişmesi, iş hayatında yer almalarını ve yaşamın bir parçası olmaları noktasında sorunlarıyla mücadelelerinde onlara desteğini duyurdu. 

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde kamuoyunun dikkatini otizme çekmek ve nöro-çeşitliliğe sahip bireyleri ve ailelerini desteklemek için başlatılan ve tüm dünyada ilgi gören farkındalık hareketine QNB Finansbank da katıldı. Bu kapsamda Kristal Kule, 2 Nisan akşamından 3 Nisan sabahına kadar kırmızı ışıkla aydınlatıldı.

Sosyal açıdan sorumlu, bankacılık faaliyetlerini bütünlük içinde yöneten, sürdürülebilirlik, çevresel performans ve diğer etik kaygılar gibi konularda tüm paydaşlarına karşı sorumluluk bilinci olan bir banka olarak, QNB Finansbank, her yıl olduğu gibi sosyal yaşamda yeri olan farkındalık gündemlerinde Kristal Kule’yi bir simge haline getiriyor ve bu yıl da Birleşmiş Milletlerin bu küresel projesinde yerini alarak otizmde erken tanının ve desteğin önemine dikkat çekmeyi hedefliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu