GÜNDEM

Lüleburgaz Belediyesi'nden Malatya'ya konteyner desteği

Lüleburgaz Belediyesi’nin depremzedeler için imal ettirdiği konteynerler Malatya’ya ulaştı. Lüleburgaz Belediyesi Konteyner Kenti’ne depremzede aileler yerleşmeye başladı.

Lüleburgaz Belediyesi depremin yıkıcı etkilerinin hala devam ettiği ve barınmanın büyük sorun olduğu deprem bölgelerinden Malatya’ya 14 adet konteyner gönderdi. İmal ettirilen konteynerler Malatya’da Lüleburgaz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ahmet Cem Sain ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Onur Aydın tarafından teslim alındı.

“Bu zor günleri birlikte aşacağız”

Konteynerlerle birlikte altyapı çalışmalarının da hızlı bir şekilde tamamlandığı Lüleburgaz Belediyesi Konteyner Kenti’nde depremzede ailelere konteyner evlere yerleşmeye başlarken Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli konuyla ilgili açıklama yaptı. Dayanışma vurgusu yapan Başkan Gerenli, “Depremzede vatandaşlarımız için hazırladığımız konteynerler vatandaşlarımıza teslim edildi. Yurdumuzun her köşesinde dayanışma ve yardımlaşma duygusunu yaşatacağız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı. Lüleburgaz Belediyesi’nin bölgeye gönderdiği konteynerlerin içinde tuvalet, banyo, mutfak ve 2 oda bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu