EKONOMİ

Mahremiyete Saygı Duyan Muhafazakar Villa Tatili!

Muhafazakar bungalov evleri ile muhafazakar ailelerin tatil tercihlerinin başını çekmeye devam ediyor.

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen tatil konutu kiralama, mahremiyete saygı duyan ve  havuz alanı dışarıdan görünmeyecek şekilde dizayn edilmiş korunaklı havuzlu villa olarak nitelendirilen villaları, tatil konutları ve muhafazakar bungalov evleri ile muhafazakar ailelerin tatil tercihlerinin başını çekmeye devam ediyor.

İslami Otel ve Tatil Köylerinde mahremiyet endişesi yaşayan ve eşi ile çocuklarından ayrı bir tatil geçirmek zorunda kalan ailelerimiz için özel havuzlu muhafazakar villalar  tercih sebebi oluyor. Dışarıdan görünmeyen konsepti ile bu villalar ve tatil konutları ailelerimiz mutlu bir tatil deneyimi sunuyor.

 

İlk Kez Muhafazakar Villa Kiralıyorsanız Bunları Bilmenizde Fayda Var…

Tatil tercihinde muhafazakar villa tercih edecek ailelerimiz için bu tatil konutları otel standartlarını ve en konforunun üstünde bir konfor sunuyor. Tıpkı otel tatili seçimlerinizde olduğu gibi valizinizi alıp çıkacağınız bu tatil deneyiminde villalar ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi içerisinde barındırıyor. Mutfak ekipmanları, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ocak, tost makinesi, çatak bıçak takımı, tabak setleri, bardak, tencere tava gibi mutfakta ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ekipman villanın mutfağında mevcut.

Çamaşır makinesi, ütü ve ütü masası gibi günlük ihtiyaçlarımız için ekipmanlarda unutulmamış.  Ayrıca yatak odalarında temiz serilmiş nevresim ve çarşaf takımları, temiz havlu gibi kullanımlarda hazır.

Sadece kişisel bakım ürünlerinizi almanız yeterli.

Her Bütçe ve Tatil Planına Uygun Seçenek Var

Korunaklı havuzlu tatil villaları bütçeleri kişi sayınıza, tatil planladığınız döneme ve konut standartlarına göre değişmekte. Ancak seçeneklerinizi belirledikten sonra her bütçeye uygun bir villa bulmak mümkün. Muhafazakar villalar deniz manzaralı, doğa içerisinde, çocuk havuzlu, ekonomik, lüks, hamamlı, saunalı, şömineli, jakuzili gibi özelliklerine göre seçeneklere ayrılıyor.

Balayına çıkacak muhafazakar çiftler için muhafazakar balayı villaları bile mevcut seçenekler arasında.

 

 

Korunaklı Villalar Hangi Bölgelerde Bulunuyor?

Ülkemizin dört bir yanında hızla artan sayıları ile dikkat çeken tatil konutları özellikle Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesinde yer alıyor. Marmara bölgesinde Sakarya şehrinde doğal güzellikleri, gölü ve eşsiz doğa manzaraları ile tanınan Sapanca muhafazakar villaları ve korunaklı havuzlu bungalovlar,  Akdeniz’de Antalya ilinde Kaş ilçesinde ve Kalkan bölgesinde konumlanan muhafazakar villalar mevcut… Ege’nin Muğla iline bağlı Fethiye ilçesine ek olarak Bodrum, Göcek, Milas ve Marmaris gibi bölgelerde de muhafazakar villa seçenekleri mevcut.

Muhafazakar Villa Kiralamadan Önce Yapman Gerekenler

Rezervasyon işlemlerinize başlamadan önce kişi sayınızı ve tatil bölgenizi belirlemeniz gerekmektedir. Sonrasında tatil tarihlerinizi planlayacaksınız. Bu tarihlerin giriş ve çıkıştan itibaren 3 gün esnek olmasını öneriyoruz. Çünkü hayallerinizi süsleyen muhafazakar tatil villasını takvim uyuşmazlığı nedeniyle kaçırmanızı istemeyiz. Muhafazakar villalar  minimum 3 gün, 5 gün ve 7 gün kiralanabilir seçenekleri ile misafirlerine sunuluyor. Son olarak tatilinizi şehrin içinde mi şehirden uzak mı, deniz manzaralı mı yoksa doğa içerisinde mi geçirmek istersiniz. Tüm bu planlamayı yaptıktan sonra artık muhafazakar villa kiralama için hazırsınız.

Nasıl Korunaklı Villa veya Tatil Evi Kiralarım?

1500den fazla tatil konutuna anında rezervasyon imkanı sunan Villapaketi.com platformu ile hemen korunaklı villanızı toplam rezervasyon tutarının sadece %20 sini ödeyerek rezerve edebilirsiniz. Web sitesine ulaştıktan sonra kişi sayınızı ve seçeneklerinizi belirterek birkaç dakika içinde hayallerinizde tatili süsleyecek yüzlerce villa seçeneğine erişebilir anında rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca işlemlerinizi Villa Paketi villapaketi.com uzman misafir temsilcileri ile birlikte gerçekleştirebilir villanızı birlikte seçebilirsiniz.

Huzurlu, sağlık dolu ve mutlu bir tatil dileriz.

Villapaketi.com Tatil Konutu Kiralama Acentesi

 

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu