SPOR

Manchester City'nin bu sezon kazandığı kupalar PUMA ev sahipliğinde İstanbul'da sergilendi

Dünyanın önde gelen spor markası PUMA, forma sponsoru olduğu Manchester City’nin bu yıl kazandığı Premier Lig ve FA Cup kupalarını İstanbul’da sergiledi. İstanbul’da galibiyete ulaşarak sezonun üçüncü kupasını kaldırmak isteyen Manchester City’nin efsane isimleri Shaun Wright-Phillips, Nedum Onuoha ve  Joleon Lescott da bu özel etkinlikte binlerce ziyaretçiyle bir araya geldi.

Avrupa futbolunun en büyüğü yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak dev finalle belli olacak. Dünyanın önde gelen global spor markası PUMA, bu heyecanı bir üst seviyeye çıkarmak için Türk futbolseverlere bir sürpriz yaptı. PUMA, forma tedarikçisi olduğu Manchester City’nin bu sezon kazandığı Premier Lig ve FA Cup kupasını İstanbul’daki mağazasında sergiledi. 

Futbolseverler dünyanın en değerli lig kupasını görebilmek için PUMA’nın İstinye Park’taki mağazasına akın etti. İstanbul’daki dev final maçı öncesindeki bu özel etkinliğe katılan ziyaretçiler hem Premier Lig hem de FA Cup kupasıyla fotoğraf çektirme şansını yakaladı. Aynı zamanda etkinliğe katılan sporseverler mağazadaki çarkı çevirerek birbirinden güzel PUMA ürünlerininin sahibi oldu.

Shaun Wright-Phillips, Joleon Lescott ve Nedum Onuoha İstanbul’da

Manchester City’nin efsane futbolcuları Shaun Wright-Phillips, Nedum Onuoha ve Joleon Lescott dev final öncesinde düzenlenen etkinlikte ziyaretçilerle bir araya geldi. Manchester City’nin bu sene müzesine götürdüğü kupaları yakından görmek isteyen binlerce yerli ve yabancı futbolsever takımın efsane isimleriyle sohbet edip, fotoğraf çektirme fırsatını yakaladı. Man City efsanesi Shaun Wright-Phillips, bu Cumartesi sahaya çıkacak Manchester City kadrosu için “Buradaki en önemli nokta kendileri olmaları. Tüm sezon boyunca da bize bunu defalarca gösterdiler.” dedi.

Daha önce İstanbul’a geldiğini söyleyen Joleon Lescott, “Bu çok büyük bir an. Hem ilk Şampiyonlar Ligi galibiyeti, hem de aynı sezon üç kupanın sahibi olmaktan bahsediyoruz. Kulübün ve futbolcuların adını sonsuza dek futbol tarihine yazmak için harika bir fırsat.” dedi. Nedum Onuoha ise “City bir süredir Avrupa’nın en iyi takımlarından biri. Eğer finalde bu kupayı da kazanırsa artık Avrupa’nın en iyi takımı olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğiz.” diye konuştu.

Manchester City yeni sezon formaları ve özel PUMA tasarımı tekstil koleksiyonu PUMA İstinyepark’ta gerçekleşen etkinlikte büyük ilgi gördü. Taraftarların büyük beğenisini kazanan formalar özel bir süre için PUMA İstinyepark mağazasında satılmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu