SPOR

Nike'dan Bedene ve Zihne İyi Gelecek Bir Gün: Nike Well Festival Mayıs'ta İstanbul'da

Nike’ın bedeni, zihni ve yaşamı iyileştiren yeni fitness anlayışı ‘Nike Well Collective’ kapsamında düzenlenen festival serisi Nike Well Festival, Londra, Dubai ve Johannesburg’dan sonra 4 Mayıs’ta The Peninsula İstanbul’da gerçekleşecek.

Tüm gün boyunca sürecek “hareket ve iyi yaşam festivalinde” eşsiz boğaz manzarasına karşı Nike Well Collective eğitmenleri Haneen Kattae, İpek Artun, İrem Güneş, Sera Sayar ve Ömer Faruk Demir ile sıra dışı spor deneyimleri, Urban Active ile pedal partisi, Cihangir Yoga ile yoga ve meditasyon seansları, ilham veren konuklarla sohbetler ve çok daha fazlası katılımcıları bekliyor olacak.

Melikşah Altuntaş ve Zeynep Üner’in moderatörlüğünde gerçekleşecek paneller, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Sinem Kobal, Zehra Güneş, Ahsen Eroğlu, Busenaz Çakıroğlu, Cansu Akın, Mine Özgüle ve Pırıl Şenol gibi isimleri buluşturacak. Kayıtların Nike web sitesi üzerinden yapıldığı festivale katılım tamamen ücretsiz. 

Nike Well Festival İstanbul, limitlerini zorlamak, zihnin ve bedenin arasındaki uyumu bulmak ve yeni şeyler deneyimlemek isteyenleri tüm gün boyunca bir araya getirecek. Katılımcıların spora ve iyi yaşama dair her şeyi bulabileceği festivalde, spor deneyimleri ve atölyelerin yanı sıra, cilt danışmanlığı, tırnak tasarımı, saç tasarımı, masaj alanı ve iyi yemek alanı gibi özel düşünülmüş deneyimler de yer alacak. 

 

Tarihi Yarımada’da Sabah Koşusu, Pedal Partisi, Cihangir Yoga ve Bahar Bambi ile etkinlikler

Nike Well Festival İstanbul’un açılışı Nike Well Collective koşu koçları eşliğinde, katılımcıların Tarihi Yarımada havasını içlerine çekebileceği kısa bir koşu ile yapılacak. Ardından Urban Active ekibi ve canlı DJ performansı ile “Pedal Partisi” gerçekleşecek. Festival vitesi, Nike Well Collective eğitmenleri tarafından özel olarak tasarlanan yoga, dans ve fonksiyonel egzersizler ile katılımcıların daha önce hiç deneyimlemediği hareket modellerini 30 dakikalık tek bir antremana sığdıran Sıra Dışı bir Antrenman’la yükseltecek. Cihangir Yoga ile Enerjik Yoga Akışı ve Kolektif Meditasyon; nefes terapisi, hareket terapisi, aromaterapi atölyesi ve tasarımcı Bahar Bambi önderliğinde kişiselleştirme atölyesi festivaldeki diğer deneyimlerden bazıları. 

İlham veren konukları buluşturan panel ve söyleşiler

Nike Well Festival İstanbul’da ayrıca alanının öncü isimlerini buluşturan paneller ve söyleşiler gerçekleştirilecek. 

 

Melikşah Altuntaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek “Burada, Anda, Akışta” isimli söyleşide, Cannes ödüllü oyuncu Merve Dizdar, içerik üreticisi ve müzisyen Mine Özgüle ve başarılı oyuncu Ezgi Mola, anda kalmak için neler yaptıklarını, düşünce akışlarına ve olaylara nasıl odaklandıklarını anlatacaklar.

Güçlü kadınların yoğun ve kaotik hayat akışında “iyi hissetmeye dair” attıkları adımları dinleyeceğimiz “İyi Miyiz?” isimli panel, Zeynep Üner moderatörlüğünde, VakıfBank kadın voleybol takımı ve kadın milli voleybol takımı oyuncusu Zehra Güneş, başarılı oyuncular Ahsen Eroğlu ve Sinem Kobal’ı ağırlayacak. 

Duygular ve beslenme alışkanlıklarının girdiği kısır döngüyü kırıp yemeği nasıl bedenimizin ve ruhumuzun enerji kaynağı olarak konumlayacağımızın konuşulacağı Galiba Duygularımı Yedim adlı panelde ise moderatör Zeynep Üner, sorularını yeme davranışı uzmanı Pırıl Şenol, olimpik boksör Buse

Naz Çakıroğlu ve içerik üreticisi Cansu Akın’a yöneltecek.

Hareket, farkındalık ve iyi yaşamın birleştiği bu festivale katılım için mutlaka kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıtlar Nike’ın websitesi üzerinden gerçekleştiriliyor:

Nike Well Festival İstanbul Programı 

 

08:00

Yarımada Koşusu 

Nike Well Collective Koşu Koçları Sera Sayar ve Ömer Faruk Demir 

 

Hareketli Sahne

 

10:00

Pedal Partisi

Urban Active 

 

12:00

Sıra Dışı bir Antrenman – Sabah Seansı

Nike Well Collective Eğitmenleri Haneen Kattae, İrem Güneş, İpek Artun, Sera Sayar, Ömer Faruk Demir ve Dansçı Sertan Tutar

 

14:30

CY Enerjik Yoga Akışı

Cihangir Yoga ve Chris Chavez

 

16:00

CY Kolektif Meditasyon

Cihangir Yoga ve Chris Chavez

 

18:30

Sıra Dışı bir Antrenman – Akşam Seansı

Nike Well Collective Eğitmenleri Haneen Kattae, İrem Güneş, İpek Artun, Sera Sayar, Ömer Faruk Demir ve Dansçı Sertan Tutar

Zen Odası

09:30

Nefes Terapisi

Nike Well Collective Yoga Eğitmeni İrem Güneş

13:30

Aromaterapi Atölyesi

Homemade ve Nike Well Collective Yoga Eğitmeni İrem Güneş

16:00

Hareket Terapisi

Adil Ayvaz  

Kaynaşma Noktası 

11:00

Kişiselleştirme Atölyesi- Sabah Seansı

Bahar Bambi

13:30

“İyi Miyiz?” / Sohbet

Moderatör: Zeynep Üner

Konuşmacılar: Zehra Güneş, Ahsen Eroğlu ve Sinem Kobal

15:00

“Galiba Duygularımı Yedim” / Panel

Moderatör: Zeynep Üner

Konuşmacılar: Busenaz Çakıroğlu, Cansu Akın ve Pırıl Şenol

16:00

Kişiselleştirme Atölyesi- Akşam Seansı

Bahar Bambi

17:30

“Burada, Anda, Akışta” / Panel

Moderatör: Melikşah Altuntaş

Konuşmacılar: Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Mine Özgüle

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu