SPOR

Real Madrid, Trent Alexander-Arnold’ı Peşine Düşüyor

Real Madrid, Liverpool'un sözleşmesi sona ermek üzere olan Trent Alexander-Arnold'u transfer listesine ekledi.

Real Madrid, Liverpool’un sözleşmesi sona ermek üzere olan Trent Alexander-Arnold’u transfer listesine ekledi. İspanyol devi, henüz yeni bir anlaşma yapmayan genç yetenekle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Real Madrid, son dönemde sözleşmesi bitmek üzere olan yıldız futbolculara ilgi göstermeye devam ediyor. Alphonso Davies söylentilerinin ardından şimdi de La Liga devi Trent Alexander-Arnold’u hedefliyor. Lunabet üye olun. Hoş geldin bonusu kazanın.

REAL MADRID’DEN TRENT ALEXANDER-ARNOLD HAMLESİ

Relevo’da yayınlanan habere göre Real Madrid, Trent Alexander-Arnold’u transfer listesine aldı. Başarılı sağ bek, Liverpool ile olan sözleşmesini 2025 yılında tamamlıyor.

Trent Alexander-Arnold’un Liverpool ile henüz yeni bir sözleşme imzalamadığı ve görüşmelerin de ilerleme kaydetmediği belirtiliyor. Lunabet giriş yapın hoş geldin bonusunu kapın.

AVRUPA’DAN BİRÇOK KULÜP İLGİLİ

Real Madrid’in yanı sıra birçok Avrupa kulübünün de Trent Alexander-Arnold’u takip ettiği vurgulanıyor.

25 yaşındaki sağ bek henüz kariyeriyle ilgili kararını vermemiş görünüyor ve Real Madrid’in İngiliz oyuncu ve Liverpool ile temas kurmadığı ifade ediliyor.

TRENT ALEXANDER-ARNOLD’UN BU SEZON PERFORMANSI

Bu sezon tüm turnuvalarda 29 maça çıkan Trent Alexander-Arnold, 2 gol atarken 10 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu