KÜLTÜR SANAT

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, Dünyaca Ünlü Sanatçı Fazıl Say'ı Ağırladı!

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM), açılış etkinliğinde dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ı ağırladı. Yaklaşık 1000 kişinin izlediği konserde sanatseverler, sanatçının birbirinden özel eserlerini dinleme imkanı buldu.

 Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında verdiği açılış konserinde unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Kendi özel bestelerinin yanı sıra dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinden oluşan özel bir repertuarla sahneye çıkan sanatçı, yaklaşık 70 dakika süren konserinde müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi etkinlikleri kapsamında müzikseverlerle buluşan usta sanatçı Fazıl Say, repertuarında; kendi bestelerinden Ses, Nazım, 3 bölümden oluşan Yeni Hayat sonatı, Hayat Ağacı, Kara Toprak, Kumru adlı eserleri ve çağdaş bestecilerin eserlerini seyircisiyle buluşturdu. 

Pandeminin ardından sanatseverlere kapılarını yeniden açan Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, önümüzdeki günlerde de eskiden olduğu gibi birçok özel sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya devam edecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu