SPOR

“Tigers on Tour" Hazırlık Kampı Hull City Corendon Uçağıyla Antalya Havalimanı'nda

EFL Championship’te mücadele eden Hull City FC, Tigers on Tour hazırlık kampı için Corendon Airlines uçağıyla Antalya’ya geldi

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EFL Championship ekibi Hull City, hazırlık kampı ve Karayip ada ülkesi Çuraçao Milli Futbol Takımı ile dostluk maçı yapmak üzere “Corendon Airlines”ın takım için özel tasarladığı uçak ile Antalya’ya iniş yaptı.

Antalya Havalimanı’nda karşılanan 100 kişilik Hull City kafilesi, havalimanından otellerine  doğru yola çıktı. Hull City Takımı Regnum Carya’da konaklarken taraftarları ise Kremlin Palace’ta kalacak.

 Hull City, “Tigers on Tour” için Türkiye’de

Hull City, “Tigers on Tour” etkinliği kapsamında 18-23 Mart tarihleri arasında Regnum Carya Futbol Kampı Tesisleri’nde hazırlık kampı gerçekleştirecek. 

Hull City’nin Curaçao ile oynayacağı dostluk maçı öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, takım kaptanı Lewie Coyle ve takımın Türk yıldız oyuncusu Ozan Tufan’ın da katılımıyla 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 12.15’te basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Hull City’nin gelecek odaklı hedefleri ve mevcut planlamaları konuşulacak.

Hull City, “Tigers on Tour” kapsamında 21 Mart Perşembe günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda saat 16.00’da Corendon Tur Operatörü’nün seyahat sponsorluğunu üstlendiği Karayip ada ülkesi Curaçao Milli Futbol Takımı ile dostluk maçı yapacak. Hull City ekibi, gelen yoğun ilgi üzerine maça girişleri ücretsiz yaparak tüm Antalya halkını dostluk maçını izlemeye davet etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu