BASIN BÜLTENİ

Ayaz Erdoğan

Ayaz Erdoğan Aslen Mardinli olup 17 Şubat 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bilindiği üzre on dört yaşlarında müziğe başlayan Ayaz Erdoğan müzik kariyerinde çok güzel işler yaptı. Çeşitli müzik aletleri çalmayı öğrenerek ve çok çalışarak besteci ve söz yazarı kimliğiyle de adından sıkça bahsettiğin Ayaz Erdoğan güzel sanatlar lisesinden mezunu olup prodüktörlük te yapmaktadır.
Müzik camiasında sürekli faaliyet ağını genişleterek ve de kendini geliştirerek ilerleyen sanatçı beş yıl kadar önce Emre Sokman ile ortak Werewolf Music şirketinin kurucusu olarak iyi çıkış yakalamış birçok sanatçının da yapımcılığını yapmıştır. Ayrıca özverili ve dinamik çalışma çalışması kısa sürede güzel bir şirket geçmişine sahip olduğu magazin arşivlerince belgelenmiştir.
Ayaz Erdoğan ‘ın Kendi Müziği
Ayaz Erdoğan kendi müziği müzik dünyasına getirilen yeni ses yeni nefes olarak adlandırılabilir. Söz müzik beste Ayaz Erdoğan imzalı çalışmalardan farkı gayet net anlaşılır. 2019 yılının konuşulan parçalarından olan single ’ı Ederin Olsun la müzik listelerinde zirveleri zorlayan Ayaz Erdoğan mp3 indir müziğiyle konuşulmaya devam etti.
Kısa sürede Pop müziğin kaliteli isimlerinden olan Ayaz Erdoğan’ nın dünyaca tanınmıştır birçok parçası bulunmakta. Gerek söz yazarlığıyla gerek besteciliğiyle gerek enstrüman bilgi ve tecrübesiyle mutfağın her alanında usta her alanında şef olan Ayaz Erdoğan yapımcı, seslendirmen ve kurduğu müzik şirketi ile de girişimci ruhundan söz ettiriyor. Yeni çıkan şarkılar indir
Meydana çıkan parçalar da göz önünde bulundurulduğunda su götürmez götürmez bir gerçek olan yeteneği müzik dehalarına taş çıkaracak cinsten. Milyonların beğenisi toplayan şarkıları bunun en büyük kanıtıdır. Erken yaşta alanında büyük işler başarmış, çok fazla mesafe kat etmiş olan Ayaz Erdoğan on görülüyor ki yapacağı her işte adından sıkça da bahsettirmeye devam edecek.
Kaynak: Mp3 indir

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu