BASIN BÜLTENİ

En Geniş Oyun Hileleri Arşivi Turkmmo`da!

Oyun hileleri, oyuncular tarafından sıkça kullanılan bir yöntem. Oyun hilelerinin bir kısmı oyun yapımcıları tarafından izin verilen ve kod yazarak aktif edilen hileler, bir kısmı ise oyun yapımcıları tarafından yasaklanan ve oyuna harici olarak müdahale eden programlar şeklindedir. Peki oyun şifreleri nasıl bulunur? Sizler için derledik.

  Oyunlardaki hileler rakiplerinizden daha hızlı, ölümsüz ve pek çok çeşitli avantajlara sahip olmanızı sağlar. Bu yüzden özellikle çok oyunculu oyunlarda, oyun hileleri kullanmak yasaktır.

 Oyun Hileleri Nasıl Bulunur?

 Hile yapıları herkes için çok daha dengeli ve çok daha hızlı bir yapı ile kısa zaman içinde organize olur. Tamamen yenilik ve beklenti bazlı bir hizmet şeklinde ilerleyen siteler ise, kişisel beklentileri çok daha hızlı bir şekilde büyüterek denge ve yenilik oluşturabilir. Hile yapmanın pek çok farklı nedeni olabilir. Bunların başlıca nedenleri arasında ise şunlar yer alıyor; oyundaki diğer kişilerin çok iyi oynaması, karşı takıma hile gelmesi gibi durumlarda çoğu kişi hile ve oyun şifreleri kullanır.

 Oyundan oyuna göre değişen bir kavramdır. Bazı oyunlar için az miktarda bir kodlama gerekirken günümüz oyunları için de üst düzey kodlama bilmek gerekir. Bu nedenle de oyun hileleri yapmak kolay bir iş değildir. Bu nedenle de bazı hileler cüzi bir miktar karşılığında satılır. Hilenin de pek çok çeşidi vardır. Oyun içinde kullanılan hileler ve oyun dışında menü ile şeklinde kullanılan hilelerdir. Oyun hile kodları oyunlarda hile yapma imkanı sağlar. Pek çok güncel oyun hilesi Turkmmo sitesinde paylaşılmaktadır.  Yeni çıkacak oyunlar için hızlı şekilde hileler paylaşılmaktadır. Bu yüzden hile sitelerini takip ederek, oyun yeni çıkmış olsa bile o oyunun hile kodlarına ulaşabilirsiniz.

 Oyun Hileleri Nasıl Kullanılır?

 Oyun içinde kullanılan hileler ise günümüzde çoğu oyun için kullanılan oyun hileleri yöntemidir. Oyun içinde bir hileyi doğru bir şekilde kullanmak için yazdığınız hile kodları oyunun içine injec’te etmeniz gerekir. Bu nedenle de oyunların anti-cheat yazılımları devreye giriyor ve işler oldukça zorlaşıyor.

 Hile yazmak için bazı programlar kullanmak gerekir. Aynı zamanda hile yazmak için yardımcı programlar da vardır. Menü ile kullanılan hileler kısmına bakarsanız bir değeri değiştirir. Bunu yapan yardımcı programların başında ise, Cheat Engine geliyor. Bu programı kolaylıkla çalıştırabilmek için herhangi bir kod bilmek gerekmez. Sadece programı açıp istediğiniz oyunu seçerek oyun içindeki değerlerle oynayabilirsiniz. Youtube’de bunu hakkında pek çok video bulunuyor. Aynı zamanda bu programı indirmek de ücretsizdir. Genellikle online oyunlarda ve büyük oyunlarda çok fazla hile yapıldığı için herkes kendine göre en beklenti içinde olduğu oyunu tercih ediyor. Bu sayede ilerleme de tüm hızıyla devam ediyor.

 Hile ile İlerlemenin Yolları

 Oyun hileleri sayesinde oyunlarda daha kolay ve hızlı bir şekilde ilerleme ve yolda ilerleme imkanı elde edebilirsiniz. Oyun hileleri, oyunun içine ilerleme imkanı verir. Aşama aşama büyüyen ve ilerleyen bütün süreçler için yapılacak olan işlemler de biraz da bu yapı ile ilgilidir. Hileler online platformlarda doğrudan engelleme nedeni oluyor. Bu nedenle de bu konulara kesinlikle dikkat etmeniz gerekir. Tehlikenin bu yönlü yapısı ise herkesi riske sokabilir. Bu nedenle de bu aşamaların tamamını kullanmalı ve kendinize göre bir çalışma şekli üretmeniz gerekir.

 Hile yaparken pek çok kişi bazı yazılımlardan destek alıyor. Oyunlarda hile kullanmak çoğu kişi için oldukça eğlenceli olabilir. Oyunlarda ise kendinizi zorlayarak ve bir şekilde efor sarf etmeniz için, hile konusu ile ilgili yeni bir beklenti içinde ilerleyebilirsiniz. Bu süreçler için çok daha özverili ve çok daha farklı bir süreç ile kendinizle ilgili seçenekleri de daha kolay bir şekilde organize edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu