BASIN BÜLTENİ

Etkileyici Tasarımlı Kraft Kutular

Geri dönüşüm ile alakalı yapılan çalışmalar günümüzde hiç olmadığı kadar ön planda. İnsanlar da ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda doğaya zarar vermemek adına tercihlerini mümkün olduğu kadar geri dönüştürülebilen ürünlerden yana yapmak istiyorlar. Milim Matbaa da insanların bu konudaki isteklerini mümkün olan en etkileyici şekilde yerine getiriyor. Dolayısıyla normalde klasik tarzdaki karton kutu çeşitlerini kullanan pek çok firma, bunun yerine çok daha etkileyici bir görünüme sahip olan kraft kutu modelleri arasından seçimlerini yaparak ortaya istedikleri sonuçların çıkartılmasını sağlamış oluyorlar. Son dönemlerde her ne kadar kraft kutular çok daha ön plana çıkan ürünler arasında kendine yer bulmayı başardı.

İsteklerin her geçen gün artmaya başlamasına rağmen kraf kutu ile alakalı tam olarak bilgi sahibi olmayan pek çok isim bulunmakta. Ve bilgi eksikliğinden dolayı da aslında oldukça başarılı sonuçları ortaya çıkartan kraft kutular yerine farklı kutular arasından seçimlerini yapmak zorunda kalabiliyorlar. Kraft kutular, kullanılmış olan kağıtların toplanmasından sonra ayıklanıp kaynatılması sonucunda elde edilmiş olan selüloz hamurundan üretilmektedir. Dolayısıyla geri dönüşümlü olarak da bilinen bir kutu çeşididir. Milim Matbaa tarafından hazırlanılan kraft kutular incelendiği zaman da görülebileceği üzere kendine has renkleri son derece başarılı şekilde taşımaktadır. Aynı zamanda dokusu da son derece etkileyicidir. Böylece hazırlanacak olan kraft karton kutu modelleri son derece etkileyici bir görünüme sahip olmaktadır.

Özel Boyutlu Kraft Kutular

Her ne kadar söz konusu kraft kutu olduğu zaman kullanıcıların akıllarına bilindik modeller gelse de Milim Matbaa için bu durum söz konusu değildir. Bilindik ölçülerdeki kraft kutular hazırlanırken aynı zamanda isteğe bağlı olarak özel boyutlardaki kraft kutu istekleri de yine yerine getirilmiş olmaktadır. Bu durum özellikle de farklı ürünleri hedef kitlesine sunarken doğru kraft kutuları seçmek isteyen firmalar için son derece etkileyici sonuçları getirebilmektedir. Hangi boyutta ve görsellikte kraft kutu istediğini belirlemiş olan firmalar ya da kişiler, http://milimmatbaa.com/ üzerinden isteklerini tam olarak yerine getirecek olan modeller arasından seçimlerini herhangi bir sorun olmadan yapabileceklerdir.

Kraft Kutularda Özel Tasarımlar

Firmalar tarafından yapılacak olan kraft kutu siparişlerinde her bir detay alıcı tarafından istenildiği şekilde detaylandırılabilmektedir. Başta kraft hediye kutusu olmak üzere karton kutu, kargo kutusu, taslama mukavva kutu, ipli kutu, oluklu mukavva kutu, yastık kutu,  kilitli kraft kutu, sıvama kutusu, parfüm kutusu ve sabun kutusu gibi farklı boyutlardaki ve modeller Milim Matbaa bünyesindeki uzmanlar tarafından özenle hazırlanmaktadır. Bu kraft kutu modellerinin kendilerine özgü en boy detayları olmasının yanı sıra isteğe bağlı olarak farklı boyutlardaki kutular da yine hazırlanmaktadır.

Hazırlanılan kraft kutu modellerinin tek özellikleri ise boyutları değil. Aynı zamanda renk ve desen konusunda da yine oldukça etkileyici sonuçların ortaya çıkartılması sağlanmaktadır. Özellikle de kurumsal kimliğini en iyi şekilde ön plana çıkartmak isteyen firmalar, Milim Matbaa uzmanları ile iletişime geçmeleri halinde aradıkları sonuçları elde etmiş olacaklardır. Baskısız olarak hazırlanabilen bu karton kutu çeşitleri aynı zamanda isteğe bağlı olarak farklı desenler ile de hazırlanabilmektedir. Kalitenin en uygun fiyatlara sunulmasını hedefleyen Milim Matbaa bünyesinde istenilen her adete göre kraft kutu siparişi verebileceklerdir. Gerekli olan detayların belirlenmesinden sonra kraft kutular hiçbir şekilde sorun çıkmadan üretilecektir. Kaliteli materyallerden üretilecek olan kraft kutular böylece yalnızca görsel anlamda istekleri yerine getirmeyecektir. Aynı zamanda uzun süreler boyunca da hiçbir sorun olmadan kullanılmaya devam edecektir.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu