BASIN BÜLTENİ

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat firmamız modern çağın teknolojik taşınma olanakları son sistem alt yapımız ve işinde profesyonel güler yüzlü çalışanlarımız ile Evden Eve Nakliyat Sektöründe müşteri odaklı hizmet hedeflemektedir. Firmamız uzun yıllardır İstanbul Evden Eve Nakliyat firmaları arasında geçmiş yıllardan gelen kalite ve iş tecrübesi ile tercih edilen  aranılan saygın bir firmam olma özelliğini taşımaktadır.

Evden Eve Nakliyat hizmetini müşterilerimize sunarken ihtiyaçları doğrultusunda en güvenilir çözümleri en sağlıklı maliyet hesaplamasını bize duydukları güven sonucu ilkeli bir şekilde yerine getirmeyi görev bilinciyle yaparız. Standart bir taşınma işleminin başlangıcı olarak müşterimiz ile ön görüşmemiz her aşamanın gözden geçirilmesi taşınacak eşyalara keşif yapılması kullanılacak ambalaj malzemesi çeşitliliği kalifiye personelin hazırlanması ile birlikte gerekli durumlarda ekstra ekipman kullanılması (bina dışı harici asansör) ve nihayetinde ortaya çıkan bütçeye ortak karar verilerek bir paket halinde müşterimize sunmaktayız. Evden Eve Nakliyat sektöründe işin uzmanı taşıyıcı kadrolarımız tecrübemiz iş ahlakımız müşterilerimize sağladığımız yüksek standartta eşya nakli hizmeti en temel prensibimizdir.

Evden Eve Nakliyat firması olarak yüklendiğimiz misyon ve sergilediğimiz vizyonun hakkını vererek bu sektörde uzun yıllar tercih edilen kurumsal firma olarak kalmayı ilke edinmiş bulunmaktayız.

Müşterilerimize duyduğumuz saygı yaptığımız  hizmetin ve sonuçlarının tam sorumluluğu kaliteli iş gücümüz modern araç ve ekipmanlarımız özellikle müşterilerimizin kişisel bilgi güvenliği ve eşyalarının garantisinden asla taviz verilmemektedir.

Bizler haftanın 7 günü 24 saati boyunca sizlere her zaman profesyonel hizmet sunmaya devam edeceğiz siz güvenle taşının diye yıllardır nakliyat sektöründe hizmet vermeye devam edeceğiz.

Kaynakça: https://www.hnevdenevenakliyat.com/

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu