BASIN BÜLTENİ

Fake Numara Nedir? Nasıl Alınır?

Telefon kullanımı sayesinde insanlar, iletişim kurmak istedikleri kişilere ulaşarak telefon görüşmeleri ve mesajlaşma fırsatı yakalarlar. Günümüzde telefonların bir diğer yararı ise kullandığımız uygulamalar ya da üye olduğumuz platformlardır. Bu uygulama ve platformların kayıt aşamalarında SMS doğrulama kodu sisteminden yararlanılır. SMS doğrulama kodu ikili bir güvenlik sistemidir. Bu sistem sayesinde telefonunuza bir kod gelir ve o kodu uygulama ya da platforma girerek güvenli kullanıma başlamış olursunuz. Böylece şahsi bilgilerinizin kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmesine engel olursunuz. SMS Onay numara doğrulama esnasında verilecek telefon numarası için kişinin kendi adına kayıtlı olarak alınmış bir operatör tercih edilebildiği gibi, fake numara olarak da isimlendirilen; genel olarak yabancı ülkelerin numaralarına sahip numaralardan oluşan bir fırsattan yararlanabilirsiniz. Fake numara sayesinde kendi şahsi telefon numaranızı kullanmak istediğiniz uygulama ya da platform ile paylaşmamış olursunuz. Fake numaraları son dönemlerin en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp uygulamasını telefonunuza kurmak için de kullanabilirsiniz. Fake numara almak kolay olsa dahi, ücretsiz bir hizmet tercih ederseniz genellikle işe yaramaz ve numara alımı ücretsiz olup başka maddi giderlere yol açabilir. Bu konuda; fake numara satın alma ücretlerinin, fake numara almanın nasıl yapılacağının ve bu numaraları almanın faydalarının bilinçli bir şekilde yapılması en sağlıklı yöntem olacaktır.

Fake Numara Alma Neden Gereklidir?

Fake numara satın alma hizmeti, karşı taraf ile paylaşılacak kullanıcı bilgilerinde tehlike hissedildiği zaman, ya da farklı bir WhatsApp uygulamasını kendi telefonunuza kurmak istediğiniz zaman işe yarayan mantıklı bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde Mobil onay kodunu kendinize ait olmayan bir numara üzerinden almış olursunuz ve kendi şahsi telefon numaranızı hiçbir yere yazmak zorunda kalmazsınız.

Fake Numara Nereden Alınır?

Fake numaralar internet üzerinden satın alınır. İnternet arama motoruna fake numara satın alma hizmeti yazdığınız zaman karşınıza bu hizmeti veren siteler çıkacaktır. Fake numara satın alma hizmetini ücretli ya da ücretsiz bir şekilde veren pek çok site mevcuttur. Önemli olan bu siteler arasından güvenilir olanı bulmaktır.

Fake Numara Alma Ücretleri

Fake numara satın alma hizmetinin ücreti pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan bir konu. Bu soruya net bir cevap vermek ne yazık ki mümkün değil. Çünkü fake numara ücretleri sizin satın almak istediğiniz hizmete göre değişkenlik gösteriyor. Satın almak istediğiniz fake numaranın hangi ülkeye ait olduğu kriteri fake numara ücretlerini belirleyen en önemli kriter oluyor.

Fake Numara Alma İşlemi Ne Kadar Zaman Alır?

Fake numaraların alım aşamasında ki süre, değişkenler göz önünde bulundurularak hesaplanan süreçlere denk gelir. İlk değişken, fake numara satın alınacak sitenin hizmet sunma hızıdır. Kimi sitede alım süresi yarım saat içerisinde tamamlanırken, kimi sitede alım süresi bir haftayı da bulabilir.

Hangi siteden hizmet alacağınız, satın almak istediğiniz fake numaranın hangi ülkeye ait bir numara olduğu gibi faktörlerde bu süreyi belirleyen kriterler arasında yer alıyor.

Kısa süre içerisinde elde edilebilen fake numaralar, güvenliğe önem veren kişiler tarafından sık sık tercih edilen yöntemler arasına girmiş durumda. Bazen bazı platformlara ya da uygulamalara kayıt olmayı gerçekten çok istiyoruz ama ilk kayıt aşamasında cep telefon numaramızı paylaşmak zorunda olmak çoğumuzu tedirgin ediyor. Numara Onay paylaşmadığımız takdir de ise istediğimiz uygulama ya da platforma kayıt işlemlerimizi tamamlayamıyoruz. Bu konuda çok kısa bir süre içerisinde elde edebileceğimiz fake numaralar yardımımıza yetişiyor ve bizlere daha güvenli bir internet kullanımı sunuyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu