BASIN BÜLTENİ

Göz Kamaştırıcı Tesettür Süveter Modelleri

Tesettür giyim tarzını benimseyen kadınların kombin alternatiflerini zenginleştiren pek çok giyim ürünü bulunmaktadır. Günlük, rahatlık ve stil için çeşitli seçeneklerle karıştırıp eşleştirilebiliyor.

Sonbahar ve kış aylarında gardırobunuzda olması gereken tesettür süveter seçenekleri ile fark yaratan kombinler oluşturabilirsiniz. Gömlek ve süveter ikilisinin şık stilini keşfedebilirsiniz. Günün her saatinde farklı mekanlar için özel renkler ve kesimler tercih edilebilir.

Sportif V yakalı tasarımlar sokak modasına uygunken, düz file tasarımlar klasik şıklığı tamamlıyor. Uzun elbiseler seçmek günlük hayatı kolaylaştırır. Tek parça ile günlük şıklığınıza şık detaylar ekleyebilirsiniz. Leylak, gri ve vizon gibi sezonun trend renklerini Zulays adresinden inceleyebilirsiniz.

Üniforma rengi, giysilerin üniforma tarzını çok iyi gösterir. Desenli tasarımlarda kazayağı deseni ön plana çıkmaktadır. Tesettür giyim modasının yükselişe geçtiği son yıllarda kıyafet seçimi de giderek artıyor ve stil sahibi kadınların zarafetini ön plana çıkarıyor.

Siz de tarzınızı farklılaştırmak ve beğenilmek için bu modellerin moda tasarımlarına da başvurabilirsiniz. Süveterler kot pantolon, uzun etek ve geniş paça pantolon gibi birçok farklı kıyafetle kombinleyebilirsiniz.

Yaka, kumaş cinsi, renk ve desen alternatifleri gibi stil detaylarını belirleseniz aradığınız ürünlere ulaşmanız daha kolay olacak.

Tesettür Triko Süveter

Şık ve Modern süveterler, Malzeme, kumaş, işçilik, kesim, renk, desen ve beden çeşitlikleri ile fark yaratıyor. Şık tasarım seçenekleri sunan ürünler arasından tarzınıza uygun seçeneği Zulays sitesinden kolayca bulabilirsiniz.

Kısa, uzun, orta veya ekstra gibi farklı beden seçenekleri bulunan tesettür süveter modelleri, farklı yaka seçenekleri de sunuyor. V yaka oldukça popüler bir yaka modeli olarak öne çıkarken, balıkçı yaka ve bisiklet yaka modelleri de dikkat çekiyor.

V yakalı modeller sadece belli bir şekilde sunulmaz. V yakaların uzun ve derin, kısa ve uzun gibi farklı kesimleri vardır ve bu farklılıklar kıyafetin duruşunu büyük ölçüde etkiler.

Klasik ve casual giyimin yanı sıra sokak stilini ve trendy stili de takdir etmek mümkün. Kumaş seçiminde örme veya dokuma kumaşlar tercih edilebilir.

Kolların kesimi, tesettür süveter modelleri için büyük bir fark yaratıyor. Tam kolsuz ya da yarım kol kesim süveterlere zengin detaylar katıyor. Uzun modeller elbise tarzlarında kullanılabilir. V kesimli ve çok renkli çizgili modeller sportif stili çok iyi yansıtıyor.

İnce trikolarda pembe, bej, gri ve vizon gibi renkler sadeliği temsil eder. Zarif ve şık bir tesettür kombin için açık renklerde örgü süveter ve hırkalar giyilebilir. Kazayağı desen seçeneği nostaljik moda trendlerini hayata geçiriyor.

Büyük beden kesimler, son yıllarda trend olan havalı ve şık stili gözler önüne seriyor. Keşfederken, her tasarımın moda trendlerinden zengin stil ayrıntıları içerdiğini fark edeceksiniz.

Geleneksel moda trendlerinin yeni bir uzantısını tesettür modasında görebilirsiniz. Farklı parçaları bir araya getirerek tarzınızı zenginleştirebiliriz. Yan yırtmaçlı ve cepli uzun örgü hırka, günlük şıklığı ve rahatlığı tamamlayan bir hırkadır.

Peluş kumaşlar yumuşak ve rahattır. Yünlü kumaşlar kış aylarında kalitesi ile tercih edilmektedir. Baklava desen örgü de en popüler seçeneklerden biridir. Trend tesettür süveterleri seçerken istediğiniz stili oluşturmak Zulays sitesi sayesinde artık çok kolaydır.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu