BASIN BÜLTENİ

İç Anadolunun İlk ve Tek Drone Mağazasını Tanıyalım: Royaltech

Tarımda çağı atlatan yeniliklere imza atan royaltech alanında uzman ekiplerle hizmet veriyor. Son teknoloji ile geliştirilmiş ürünleri tarımla uğraşanların hizmetine sunuyorlar. Tarımsal drone teknolojisinin yaygınlaşmasını sağlayan firma DJI markasına ait tarım dronlarının satışını, eğitimini ve destek hizmetini üstleniyor. Teknolojiyi tarımsal faaliyetlerle birleştiren firmanın mağazası Konya’da bulunuyor. Fakat Türkiye’nin her bir noktasına kusursuz hizmet ulaşıyorlar.

Royaltech Tarımsal Drone

Teknolojinin tarımda üstlendiği rolün bir temsicisi de tarımsal drone araçlarıdır. Bu alanda başarı sağlayan ve sürdürülebilirlik hedefleyen firma müşterilerinden tam not almayı başarıyor. DJI markasının ülkemizdeki tek yetkili bayisi olan Royaltech, kaliteden ödün vermeyen lider bir isimdir. Tarım alanlarında ilaçlama yapmak ciddi bir zaman ve emek gerektiriyor. Pratik ve konforlu ilaçlama olanağı sağlayan dronlar sayesinde sadece birkaç dakika içerisinde geniş tarım alanları ilaçlanabiliyor. Üstelik gübre kullanımı azaltmaya yardımcı olan verimli bir ilaçlama sağlıyor.

Royaltech Tarımda İlaçlama

30 litrelik püskürtme tankına sahip ilaçlama dronu ile saatte 160 dönümlük arazi ilaçlama olanağı sağlıyor. Küresel radar sistemi, toz ve su direnci, çift kamera, yüksek hassasiyet, akıllı tarım bulutu gibi özellikleri bulunan araçlar dal hedefleme teknolojisine de sahiptir. Bu sayede ağaçlık alanların ilaçlanmasında etkili bir performans sağlıyor.

Royaltech İle Kör Noktaları Hedef Alın

Küresel radar sistemi, ışık ve toz girişinden bağımsız tüm ortamlarda güvenli uçuş konforu sağlar. Farklı hava koşullarında sahip olduğu görüş açıları sayesinde çevreyi ve engelleri kusursuz olarak algılar. Engellerden otomatik olarak kaçabilir, işlevsel bir uçuş sistemine sahiptir. Bu sayede ağaçlık alanların ilaçlanmasında kör noktaları hedef alır ve kusursuz bir ilaçlama sağlar.

Royaltech Sürdürülebilir Hizmet

Gübre ve pestisitlerin uzun süre kullanımı için sürdürülebilir bir performans sunan tarımsal dronların kritik bileşenleri koruma altındadır. Üç koruma katmanı ile dayanıklılığı artırılan cihaz tamamen kapalı bir yapıdan oluşuyor. Korozyona ve toza karşı dayanıklı olduğu için tarımda devamlılık için önemli ekipmanlar arasında yer alıyor. En iyi rotayı planlayabilen akıllı rota modu olası çarpmaları önleyerek cihazın performans ömrünü uzatıyor. Kalan sıvı miktarı ve diğer uyarılar gösterge panelinde gerçek zamanlı olarak gösteriliyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu