BASIN BÜLTENİ

Kombi Neden Su Akıtır? Kombinin Su Akıtması Nasıl Kesilir?

Kombi teknolojisi gereğince su, doğalgaz ve elektrik tesisatına bağlı olarak çalışır. Aldığı suyu ısıtarak, peteklere gönderen ve bu sayede mekanın ortam sıcaklığının arzulanan seviyeye çıkmasını sağlayan kombilerde su tesisatıyla ilgili sorunlarda yaygın olarak görülür. Kombinin genel kullanımında karşılaşabilen su problemleri ise ağırlıklı olarak sızıntı/kaçak şekilde görülür. Özellikle kombiden su akması problemi https://www.arcelikservisi.tvmerkezimizde de en fazla bildirimi gerçekleştirilen kombi arızaları arasında öne çıkıyor. Kombinin su akıtması durumunda müdahalenin süratle yapılması gerektiğinden, en hızlı şekilde profesyonel servis hizmetlerimize başvuruda bulunmalısınız.

Kombinin Su Akıtmasının Nedenleri?

Kombide meydana gelen su akıtma problemine neden olabilecek birden fazla etken söz konusudur. Kombinin su akıtmasına neden olan en temel nedenlerin başında ise basınç yükselmesi gelmektedir. Çünkü kombinin su basınç seviyesinin yükselmesi temel olarak kombinin tesisatındaki su seviyesinin yüksek seviyelere ulaşmış olmasıdır. Bu durumda kombi emniyet valfi vasıtasıyla fazla suyun dışarıya atımı için su sızıntısı gerçekleştirebilir. Bunun dışında kombi iç tesisatında veya bağlantı kanallarında meydana gelen kırılma vb. durumlardan kaynaklı kurtköy escort olarak sızıntılar yaşanabilir. Kombinin bakım işlemlerinin de düzenli olarak gerçekleştirilmemesi durumunda kombide su sızıntısı meydana gelebilir ki bu durumda en hızlı şekilde Kombi Servisi hizmetlerimize başvuruda bulunmalısınız.

Kombi Su Akıtma Sorunu Nasıl Çözülür?

Kombinizin normal kullanımında aniden görmeye başladığınız su sızıntısının çözümü mümkündür. Ancak kombinizdeki bu tip teknik bir problemde bireysel olarak müdahalede bulunabilme şansınız ne yazık ki bulunmamaktadır. Zira temel aksam ve bileşenlerin sökülmesi ve kontrollerinin yapılması gereklidir. Bu işlemlerde doğal olarak teknik bilgi ve teknik ekipman yeterliliğini fazlasıyla önemli kılmaktadır. Dolayısıyla kombinizin su akıtması durumunda, sızıntının neden kaynaklandığının tespit edilmesinden, mevcut sorunun giderilmesine kadar tüm aşamaların profesyonel Kurtköy Arçelik Servisi teknikerleri tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Servisimiz bölgede 7/24 tam donanımlı servis araçları ve uzmanlarıyla hizmet verdiğinde, kombi su sızıntısı şikayetlerine yönelik gerekli tüm müdahaleler süratle servisimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Üstelik kombinizde su sızıntısı arızasının giderilmesi noktasında parça değişimi gereklilik teşkil ederse yalnızca orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştiriyor ve 1 yıl garanti desteği sunuyoruz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu