BASIN BÜLTENİ

Kredi kartı ile yatırım yapmak

Yatırım dünyasında, birçok kişinin en çok önemsediği konu doğru zamanda, doğru finansal enstrümana yatırım yapabilmek. Bununla birlikte birçok kişi, çeşitli ödemelerini ve yatırımlarını kredi kartı ödemeleri ile yönetiyor. Kredi kartı ile bitcoin alma konusu da bu anlamda öne çıkıyor. Nakit para transferi ile yatırım, kredi ve borç ile yatırıma göre önerilse de, nakit yönetimini doğru bir şekilde yapmak için, kredi kartıyla yatırım daha popüler. Taksitlendirilebilmesi, bir sonraki ay içinde ödenmesi ve acil yatırım fırsatlarını kaçırmamak adına kullanılabilmesi, kredi kartı ile yatırımı öne çıkaran yönlerinden. Peki kredi kartı ile nasıl yatırım yapılabilir? Kripto paralar, kredi kartı ile yatırım için neredeyse tek seçenek.

Kredi kartı ile hangi yatırım yapılabilir?

Yatırım platformlarının ödeme alma metotları genellikle banka havalesi üzerinden ilerliyor. Altın ve dövizin yanı sıra, hisse senedi borsalarında da havale ve EFT ödemeleri ile yatırım yapmak mümkün. Merak edilen konular içinde, kredi kartı ile nasıl yatırım yapılabileceği sorusu geliyor. Kripto paralar bu sorunun tek yanıtı. Yüksek getiri oranı nedeniyle birçok yatırımcı tarafından tercih edilen kripto paralarla yatırım yapmak, kredi kartı ile mümkün. Alternatif yatırım araçlarında kredi kartı ile işlem yapmanın bir olanağı olmamasına karşın kripto para piyasasında kredi kartıyla ödemeye işlem veren borsalar mevcut. Kripto para borsaları, listeledikleri yüzlerce coin ile yatırımcıya yüksek getiri oranı vaat ediyor. Bununla birlikte tüm borsalarda kredi kartıyla işlem yapma şansı mevcut değil. Türk kripto para yatırımcıları için, kredi kartı ile TL ödeme kabul eden ve 10 milyondan fazla kullanıcısı ile dünyanın en büyük borsalarından biri olan Kucoin en çok öne çıkan adres.

Kredi kartı ile kripto para satın alınabilen borsa: Kucoin

İşlem hacmi ve kullanıcı sayısı bakımından dünyanın en büyük borsaları içinde yer alan Kucoin, birçok yatırımcının çeşitli nedenlerle tercih ettiği bir platform. 600’den fazla kripto paranın listelendiği ve düşük alım satım komisyonları ile yatırımcılara avantaj sağlayan borsanın en iyi yanlarından biri de kredi kartı ile kripto para satın almaya olanak sunması. Kripto para satın almak isteyenler için, kredi kartı ile Türk lirası yatırma konusunda nadir adreslerin başında gelen Kucoin, hem web platformu hem de mobil uygulamasından kolay bir şekilde kripto para satın almaya olanak tanıyor. Yüksek güvenlik altyapısına sahip Kucoin borsası, yatırımcıların tüm fonlarını sigorta ile koruyarak aynı zamanda tüm risklere karşı, yatırımcı dostu bir kripto para ekosistemi inşa ediyor.

Kredi kartı ile yatırım yapma, her ne kadar belli açılardan kısıtlayıcı olsa da, anlık yatırım fırsatlarının kaçırılmaması konusunda tercih ediliyor. Kredi kartı ödemelerinin bir sonraki ay içindeki ekstrede gerçekleşmesi ve bankanın tekliflerine göre taksitlendirilebilmesi de diğer bir avantaj. Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra yüzlerce altcoin’in listelendiği Kucoin’de Türkiye’den kredi kartı ödemesi ile dakikalar içinde kripto para almak mümkün. Dolara endeksli USDT ve diğer sabit coin’ler, yüksek getiri potansiyeli taşıyan GEM coin’ler de, kredi kartı ile kripto para satın alanların en çok ilgi gösterdiği seçenekler içinde yer alıyor.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu