BASIN BÜLTENİ

Meme Büyütme Fiyatlarında Fark Yaratan Nedir?

Meme büyütme fiyatları hakkında merak edilenleri ve meme büyütme ameliyatının detaylarını Quartz Klinik doktorları detaylı olarak yanıtladı. 

Küçük memeli olmak ve bir ömür boyunca öyle yaşamak günümüz estetik teknolojisi ile artık geride kaldı. Silikon ve yağ enjeksiyonu ile artık daha büyük, daha çekici bir meme görüntüsüne kavuşabilirsiniz. Kadınları görüntü olarak erkeklerden ayıran en önemli fiziki yapının başında göğüsler gelir. Göğüslerin daha dik, büyük, şekilli olması her zaman estetik görünüm açısından güzeldir. Genetik yapı nedeniyle herkesin vücut ölçüleri farklı olmaktadır. Göğüs boyutu ve şekli de kadınlarda farklılık gösteren bir yapıdır. Genellikle kadınların çoğunda büyük göğüslü olmak isteği vardır. Burada önemli olan göğüs boyutunun vücut ölçülerinize uygun büyüklükte ve şekilde olmasıdır. Bu nedenle meme estetiği yaptırırken vücut ölçülerinize ve size en uygun olan boyutu yaptırmanız gerekir. Çok fazla büyük göğüs görüntüsü itici bir görünüm ortaya çıkarabilmektedir. 

Meme Büyütme İşlemi Kimlere Yapılmaktadır?

Meme büyütme işlemini farklı nedenlerden dolayı birçok kadın tercih etmektedir. Meme büyütme;

  • Göğüs ölçüleri vücuduna uymayan,
  • Göğüsleri çok küçük olan, 
  • İlerleyen yaş nedeniyle göğüs şeklinde sorun olan,
  • Sarkma yaşayan kişilere, 
  • Memesinin birini, bir kısmını veya her ikisini farklı nedenlerden dolayı kaybedenlere yapılmaktadır.

Tüm bunların dışında meme ölçüleri küçük olmamasına rağmen daha büyük memeye sahip olmak isteyen kadınlarda meme büyütme işlemini yaptırabilmektedir. Biz genellikle hastalarımızı gerekli gördüğümüz için çok büyük meme boyutu yaptırmamaları konusunda uyarıyoruz. Toplumun dayattığı estetik algılar yerine kendinizi iyi hissedeceğiniz bir görüntüye kavuşmak için bu tür estetik müdahaleler başvurmanızı öneririz.

Meme Büyütme İşlemi Nasıl Yapılır? 

Meme büyütme işleminde kullanılacak olan yöntem eğer silikon bazlı implant kullanmak ise; 

  • İlk olarak hastanın istediği göğüs boyutu öğrenilir. Sonrasında vücuduna en uygun olan boyuta karar verilir. Ayrıca hangi şekilde implant takılacağı da belirlenir. Yuvarlak veya damla şeklinde implant çeşitleri vardır.
  • İşlem öncesinde hastadan bazı testler istenir. Bu testler estetik operasyon sırasında herhangi bir sorun yaşamamak adına istenilir ve yaptırılması zorunludur. 
  • Testler sonucunda hasta estetik müdahaleye uygun ise ilk olarak lokal anestezi uygulanır. 
  • Anestezi sonrasında meme başı çevresi, meme altı veya koltuk altı bölgelerinden uygun bir yerden kesit atılır. 
  • Kesi yapılmasındaki amaç implantı memeye yerleştirmektir. İmplant dikkatli bir şekilde yerleştirilir. 
  • Kontroller yapıldıktan sonra dikiş atılıp kesik kapatılır.
  • Ameliyat sonrasında ilk gün hasta müşahede altında tutulur. Cerrahi bir operasyon olduğu için aynı gün normal hayata hemen dönülmemektedir.
  • İyileşme sürecinde hastanın eğer ağrısı var ise doktorunun önerdiği ağrı kesicileri belirlenen dozda almalıdır. 
  • İyileşme sürecinde meme üzerine uyumama, dar kıyafetler giymemek, memeye darbe almamak, yüzmemek, sigara içmemek gerekir. Aksi takdirde dikişler enfeksiyon kapabilir ve ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. 
  • İyileşme dönemini doktorunuzun tavsiye ettiği gibi doğru tamamladığınızda ortaya çıkan sonuç tam istediğiniz gibi olacaktır. İyileşme sürecinde doktorunuzun önerdiği korseli sutyenleri takmanız gerekmektedir. Bu memenin yeni şeklini korumak ve sarkmayı engellemek için önemlidir.

Meme Büyütme Ameliyatı İçin Yaş Sınırı Nedir? 

Estetik operasyon yaptırmak için yaş sınırı +18’dir. Eğer ciddi bir sağlık sorunu var ve müdahale edilmesi gerekiyor ise yaş sınırı ortadan kalkmaktadır. Bazı durumlarda özellikle kaza yapan kişilerde kalıcı bir hal almaması için yaşa bakılmaksızın müdahale edilebilmektedir. Bu gibi ciddi durumlar haricinde en ufak estetik uygulaması için bile yaşınızın +18 olması gerekmektedir. Biz hastalarımıza genellikle estetik operasyonlar için 25 yaşa kadar beklemelerini tavsiye ediyoruz. +25 yaş sonrasında özellikle kadın vücudu tam anlamıyla oturmaya başlıyor. Ayrıca kişilerin estetik algıları da +25 yaş sonrasında daha doğru oluyor. 

Meme Büyütme Fiyatları Nedir? 

Estetik operasyonlar ile ilgili dijital mecralarda fiyat bilgisi vermek doğru ve yasal değildir. Her doktorun tecrübesi, uyguladığı yöntem, klinik donanımı, hasta memnuniyet düzeyi ve kullanılan meme protezi farklıdır. Bu nedenle yapılan estetik operasyonların fiyatları da farklılık göstermektedir. Biz klinik olarak işlem yapmak isteyen hastalarımızı önce muayene ediyoruz. Sonrasında nasıl bir estetik işlem istediklerini öğrenip bu estetik işlem hakkında detaylı bir bilgilendirme yapıyoruz. Bilgilendirme içerisinde ney fiyat bilgisi de yer alıyor. 

Sağlık Bakanlığının kuralları gereği dijital kanallar da sağlık işlemleri ile fiyat bilgisi paylaşmıyoruz. Fiyat konusunu etkileyen kıstaslar yer almaktadır. Bu kıstaslar estetiğinizi yapacak olan doktorun başarısına, kliniğin sahip olduğu teknolojik donanıma, hangi yöntem ile Meme büyütmenin yapılacağına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Quartz Clinique ‘te hizmet kalitemiz ve hasta memnuniyetimiz en üst seviyededir. Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal olmadığı için Meme büyütme uygulaması için Quartz Clinique 0212 241 46 24 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak Meme büyütme estetiği hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

———————-

Advertorial Reklam hakkında;
İncelemiş olduğunuz metin tamamen tanıtım yapmak, bilgi ve fikir vermek amaçlıdır.
Metin detayında yer alan içerik, bilgi ve yönlendirilen linkler ile ilgili her türlü sorumluluk/yükümlülük tamamen bülteni gönderen kuruluşa aittir.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu