BASIN BÜLTENİ

Morbius Ne Zaman Vizyona Girecek?

Marvel ve Sony ortaklığında çıkartılacak olan MORBİUS filmi izleyiciler tarafından heyecanla beklenmekteydi. Filmi ertelendiği yönünde üzücü bir haber aldık. Daha öncede izleyiciler heyecanla filmin yayınlanması beklerken 3 hafta öncesinde filmin ertelendiğini duymuşlardı.

İzleyicilerin bu filme güvenmesinin en büyük nedeni Marvel yapımı olmasıydı. Film ertelemeseydi 10 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girecek izleyicilerine sunulacaktı. Yaşanan talihsiz gelişmeler ile birlikte filmin ertelendiği duyurulmuştu. Uzunca süre hakkında bilgi verilmemesi ile birlikte defalarca ertelenmeye devam etti. İzleyiciler iyice meraklanmaya başladı. Film ile ilgili paylaşılan kesitler ve fotoğraflarda filmin kalitesi birazda olsa ortaya koymaktadır. Böylesine sağlam bir yapımcıdan böylesine kaliteli bir film beklenir.

MORBİUS Neden Ertelendi?

Film ertelenmeseydi 10 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girecekti. İlk olarak tanıtıldığında yayınlaması beklenen filmi korona virüs sebebi ile ileri tarihe ertelediler. Altı kez ertelenen film 10 Temmuzdan sonra 31 Temmuz 2020’ye ertelenmişti. Tekrar yayınlanmadı ve 19 Mart 2021 tarihine kadar ertelendi. Daha sonrasında izleyicilere sunulmayan film 8 Ekim 2021 tarihine sebepsiz bir şekilde tekrardan ertelendi. Son olarak 28 Ocak 2022 tarihine ertelendiği duyurulan film izleyiciler tarafından beklenirken tekrar kötü haber gündeme düştü. Filmin tekrar ertelenerek MORBİUS vizyon tarihinin 1 Nisan 2022’ye çekildiği duyuruldu. MORBIUS vizyon tarihi belki de kullanıcılar için mutlu haberleri beraberinde getirecek. Filmi sitemiz Filmizletv.me adresinden izlemenizi tavsiye ederiz.

Andrew Garfield ve Morbius Bir Araya Mı Gelecek?

Filmin ertelenmesi ile beraber yeni dedikodular ortaya atıldı. Fragmandaki detaylar izleyicilerin gözünden kaçmadı. Morbius izle içerisinde oyun karakterinin bir kesitte önünden geçtiği duvarda katil yazıyordu. Duvar üzerinde Spider-Man resmi bulunuyordu. Dikkatli baktığımızdaysa Andrer Garfield’ın Spider-Man karakterine benzediğini açıkça görülüyordu. Sebepsiz bir şekilde ertelenen fragman ile birlikte bu teori oldukça güçlenmeye başladı.

Kullanıcılar bu kadar ertelenmeden sonra artık bir neden aramaya başladı. Kullanıcılara mantıklı gelmeye başlayan bu teori güçlü bir hal almaya başladı. Kullanıcılar büyük beklenti içerisine girdi. Sizlerde bu detayı kaçırdıysanız kesinlikle fragmanı tekrardan izleyerek bu detayı inceleyebilirsiniz. Böyle bir detayın düşüncesi bile izleyicileri şimdi büyük bir beklenti içerisine soktu.

Morbius Oyuncuları Kimlerdir?

İzleyicilerin büyük beklenti içerisinde olduğu bu filmin karakterleri de beklentileri karşılamalıdır. Filmin başrolünde olan MORBİUS karakterini Jared Leto oynamaktadır. Jared Leto Oscar ödülü sahibidir. Böylesine başarılı oyuncunun yanında Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith ve Tyrese Gibson gibi adını duyurmuş başarılı oyuncular bulunmaktadır. Oyuncu kadrosu bile filmin kalitesini ortaya koymaktadır.

Morbius Konusu Nedir?

Filmin konusundan bahsetmek gerekirse filmin başrolünde MORBIUS film içerisinde tedavisi olmayan bir hastalığı tedavi etmeye çalışır. Bu hastalık kan hastalığıdır. Hastalık ile savaşan MORBIUS farklı denemeler yaparken beklemediği sonuçlar ile karşı karşıya kalacaktır. Vampir ve elektroşok tedavileri bu hastalıkla denenmiştir.

MORBIUS bu tedavileri denerken bir anda vampire dönüşür. İşte film tam olarak burada başlıyor. MORBUIS artık hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir. Vampirlerin ışığa çıkmadığı gibi asla ışığa çıkamayacaktır. Sürekli kan ile beslenme ihtiyacı olacaktır. Marvel filmlerinin genelinde olduğu gibi insanüstü güçlerle dolu bir film olacaktır. MORBIUS karakteri üzerinden sürdürülecek filmin kısaca konusu bu şekilde ilerleyecektir.

Fragmanı bile kendisini defalarca izleten bu filmde beklentilerimizi karşılayacak gibi duruyor. Kadrosu ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran bu film kaliteli yapımcısı ile kendini kanıtlıyor. Oyuncuların farklı filmlerde kendini gösterdikleri karakterler ile karşılaştırdığımız da bu filmde de benzer karakterler ile karşımıza çıkacaklarını görüyoruz. Film kalitesini daha önceden kanıtlamış diyebiliriz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu