BASIN BÜLTENİ

Multi Klima Sistemleri ile Her Odaya Özel Isı Konforu

Yaşadığınız ve çalıştığınız ortamların en ideal sıcaklığa kavuşması için tasarlanan Multi klima çeşitleri, iklimlendirmenin zor olduğu büyük ölçekli alanlarda ve çok odalı mekanlarda her odaya özel iklimlendirme çözümü sunar. Multi klima sistemleri, tek bir dış üniteye bağlanan birden fazla iç ünitenin dış ünite üzerinden kolaylıkla yönetilmesini sağlayan hem kullanışlı hem de kontrol alanında konfor yaratan cihazlardır. A sınıfı enerji verimliliği ile ekonomik ısı konforu sağlayan ve gürültü kirliliği yaratmadan düşük ses profili ile çalışan multi klima çeşitleri, büyük iş merkezleri, AVM’ler, restoranlar, mağazalar, kapalı spor salonları, konutlar, villalar gibi geniş ve çok odalı alanlar için son derece uygundur.

Multi Klima Sistemleri ile Tek Noktadan Isı Kontrolü

Multi klima yani çoklu klima sistemleri, binanın dış cephesine yerleştirilecek tek bir dış üniteye konutun oda sayısına göre ilave edilecek birden fazla klima bağlanması ve bu iç ünitelerin dış ünite üzerinden yönetilmesi prensibiyle çalışır. Dış üniteye bağlanacak klima sayısı alanın büyüklüğüne bağlı olarak değişir. Bir dış üniteye 8 adete kadar iç ünite entegre edilebilir ve mekanın her bir bölümünde farklı iklimlendirme esnekliği sağlanır. Multi klima sistemleri, birden çok katlı işyerlerinde de tek dış üniteye entegre edilerek kullanılabilir. Her türlü iç mekana kolayca adapte edilebilen multi klima sistemleri, ortamı en kısa zamanda istenen ısı konforuna ulaştırır. Isı değerini sabitleyerek stabil bir seviyede tutan ve çeşitli enerji sınıfları ile üretilen multi klimalar, sürdürülebilir çevreye de katkı sağlar. Multi klima sistemlerinde duvar tipi klimaların dışında yer ve tavan tipi multi split klima çeşitleri de yer alır. Bu tip klimalar da duvar tipi multi klimalarla aynı çalışma prensibine sahiptir ancak yerleştirildikleri konum nedeniyle farklı isimler alırlar.

Ekonomik Isı Konforu Vadeden Multi Inverter Split Klima Sistemleri

Yüksek teknolojiyle üretilen inverter multi klima çeşitleri, konforu ve verimliliği artıran inverter kompresörü ile ortam sıcaklığına uygun olarak kendini ayarlar. Geleneksel klimalar, ortam sıcaklığı istenen seviyeye ulaştığında çalışmasını durdururken multi inverter kompresörler rölantide çalışmaya devam eder. Tam DC inverter teknolojisi klimadaki kompresörün ve pompa kısımlarının farklı frekanslarla çalışmasını sağlar. Bu sayede ısıtma ve soğutma ihtiyacını ekonomik bir biçimde karşılayan multi inverter klimalar, son teknoloji kompresörü sayesinde motor hızını ve soğutucu akışını ortam şartlarına göre ayarlayarak mekanın tüm noktalarında en yüksek verimin alınmasına yardımcı olur. Inverter Multi sistem klima çeşitleri sessiz çalışan iç ve dış fan motoru sayesinde gürültü kirliliğini de önler.

Multi Inverter Klimalara Fonksiyonellik Kazandıran Özellikler

Inverter teknolojili multi klima modelleri, sahip olduğu Wi-Fi özelliği sayesinde gittiğiniz her yerden klimanızı akıllı cihazınız üzerinden kontrol imkanı sunar. Ayarlanabilir hava kanatçıklarına sahip klimalar, geniş açılı ve uzun mesafeli hava akımı yaratarak odanın her bir köşesine 4 boyutlu hava dağılımı sağlar. Hava kanalının optimize edilmiş yapısı ve geniş çaplı çapraz akış fanına sahip multi klima modelleri 20 m’ye kadar hava sirkülasyonu sağlar. Akıllı temizleme özelliğine sahip multi inverter klima sistemlerinin toz ve kirleri ortadan kaldıran yüksek yoğunluklu filtreleri kirlendiğinde kolayca sökülüp temizlenebilir. Akıllı uyku modu ortam ısısını otomatik olarak ayarlarken, 24 saatli zamanlayıcı cihazın herhangi bir saatte otomatik olarak çalışması için ayarlanabilir. Otomatik yeniden başlatma özelliği ise elektrik kesintilerinden sonra klimanın hafızasında tuttuğu en son ayarlarla çalışmaya devam etmesini sağlar. Multi inverter klimalar; geniş voltaj aralığı, paslanma karşıtı teknoloji, ekstrem hava koşullarında çalışma, bağımsız nem giderici, ve hayalet gösterge gibi üst düzey özellikleriyle de verimliliği, konforu ve uzun ömürlülüğü zirveye taşır.

Siz de ekonomik, verimli ve konforlu bir iklimlendirme çözümü arıyorsanız FujiPlus’ın 34 yıllık sektör tecrübesiyle ürettiği multi klima sistemlerini hemen inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz keşif hizmetinden faydalanarak mekanlarınız için en doğru klima modelini bulabilir ve bütçenize uygun multi klima fiyat seçenekleriyle kolayca satın alabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu