BASIN BÜLTENİ

QNB Finansbank Kredi Mevduat Hesabı Nasıl Açılır?

QNB Finansbank kredili mevduat hesabı açtırmak isteyenler şubeler ile online kanallardan destek alabilir. QNB Finansbank kredi mevduat hesabı için bireysel olarak başvuru yapılması gerekir

QNB Finansbank Kredi Mevduat Hesabı Nereden Açılır?

QNB Finansbank müşterilerinin mevduat hesabı açmak için kullanabilecekleri kanallar şöyledir:

  • Şubeler: Şubelerden en yakın olanı seçip bankaya kolayca başvuru yapılabilir. QNB Finansbank şubelerinde mesai saatleri içinde hizmet alınabilir. Hafta sonları hizmet verilmez. Bununla birlikte tatillerde de hizmete ara verilir. Şubelerde kimlik ile birlikte yapılan başvuruların ardından banka temsilcisi hesabı açar ve müşteriler hesaplarını kolayca kullanabilir.
  • İnternet Bankacılığı: QNB Finansbank müşterileri online olarak hesap açabilir. Bunun için internete girdikten sonra “https://www.qnbfinansbank.com/” adresine girmelidir. Resmi internet adresi dışında başka yerlerden yapılan başvurular kabul edilmez. İnternet bankacılığını kullanabilmek için şifre istenir. Müşteri şifresi olmayanlar bankadan alabilir. Daha önce şifreye sahip olanların yeniden şifre almasına gerek kalmaz. Şifre işlemleri hallettikten sonra müşteri numarası ve şifre ile girilir. Ardından “hesap açma” sekmesinden mevduatlı hesap açılabilir. Limitin ne kadar olduğu, bakiye öğrenme, vb. gibi tüm işlemler de şubeye gitmeden internet bankacılığı ile her yerden takip edilebilir.
  • Telefon Bankacılığı: Telefon bankacılığı kullanmak için bankanın 0850 222 09 00 numaralı hattı aranır. Müşteri temsilcisinden destek alınarak her türlü hesap işlemleri gerçekleşir. Kredili ön mevduat hesabı açmak isteyenlerin güvenlik amacı ile kimlik bilgileri sorgulanır. Doğrulama işlemleri tamamlandıktan sonra hesap açılır. İnternet bankacılığında olduğu gibi telefon bankacılığında da hesap ve limit öğrenme işlemleri yapılabilir.
  • Mobil Bankacılık: Pek çok bankacılık işlemlerinin daha hızlı yapıldığı mobil bankacılık ile kredili mevduat hesabı da açılabilir. “Hesaplar” sekmesinden “hesap açma” kısmına girilir ve ekrandaki bilgiler doldurulur. Ardından “tamam” sekmesi ile hesap açma işlemi gerçekleşir.

QNB Finansbank Kredi Mevduat Hesabı Açmak İçin Aranan Şartlar Neler?

QNB Finansbank müşterileri kredili hesap açmak için 18 yaşından büyük olmalıdır. Reşit olmayanlar hesap açamaz. Bununla birlikte T.C. vatandaşı olunması da istenilen şartlar arasındadır. Bu iki temel şartı yerine getirenler kredili mevduat hesabı müracaatında bulunabilir.

QNB Finansbank Kredi Mevduat Hesabı Limit Nasıl Belirlenir?

QNB Finansbank kredili mevduat limitleri banka tarafından belirlenir. Müşteriler başvurdukları zaman kendilerine uygun kredi limiti belirlenir ve o limit kullanılır. QNB Finansbank limit artışı talebinde bulunmak isteyenler isteklerini mobil ya da internet bankacılığı ile birlikte yapabilirken aynı zamanda müşteri hizmetlerine de başvurabilir. Limit artışı talebi iletildikten sonra bankanın yoğunluğuna bağlı olarak talepler değerlendirilir. Gerekli bilgilendirme yapılır ve yeni limit geçerli olur. Limit artışının kabul edilmediği durumlar da olabilir. Genellikle kredi puan notunun düşük olması durumunda banka kredi limitini arttırmak istemez.

QNB Finansbank Kredi Mevduat Hesabı Hangi Kolaylıkları Sunar?

QNB Finansbank müşterilerine kredili mevduat hesabı ile sunulan hizmetlerin başında ATM hizmeti gelir. Müşteriler günün her saatinde ATM üzerinden tüm banka işlemlerini yapabilir. Bu sayede acil durumlarda para çekme ya da para yatırma işlemleri gerçekleşebilir.  Diğer para gönderme işlemleri de kolay ve hızlı olarak gerçekleşir. Müşteriler kendi QNB Finansbank hesapları arasında ya da başka birinin QNB Finansbank kredi mevduat hesabı ile para gönderimlerini ücret kesilmeden yapabilir. Ayrıca havale işlemleri de 7/24 olarak gerçekleşir. Banka müşterilerine tüm bankacılık işlemlerinde destek sağlar. Hem şubelerden hem de çağrı merkezi numarasından destek istenebilir.  Ayrıca çağrı merkezinden hesap ile ilgili ödeme talimatları da verilebilir.

KAYNAK : www.bankacilar.net

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu