TEKNOLOJİ

SYNCED, Witchfire DLSS Güncellemesi Alıyor!

Eylül ayında işler iyice yoğunlaşırken, NVIDIA GeForce, DLSS teknolojisini daha fazla oyun için duyurmaya devam ediyor. DLSS, beşinci yılını kutlayan ve endüstri lideri bir teknoloji haline gelmiş, yapay zeka desteği sayesinde sürekli olarak daha da gelişiyor.

SYNCED DLSS 3 Performans Güncellemesiyle Piyasaya Çıkıyor!

SYNCED, 8 Eylül’de Steam ve Epic Game Store’da NVIDIA DLSS 3 desteğiyle resmi olarak piyasaya sürülecek ve GeForce RTX oyuncularına mükemmel bir deneyim sunacak. 

 

Witchfire DLSS 3 ve Reflex ile Erken Erişime Giriyor

Witchfire 20 Eylül’de erken erişime açıldığında GeForce RTX PC ve dizüstü bilgisayarlarda oyun grafikleri NVIDIA DLSS 3 ile hızlandırılacak ve sistem gecikmesi NVIDIA Reflex ile azaltılarak oyun daha da duyarlı hale getiriliyor.  

 

‘Lies of P’ ve ‘Party Animals’ DLSS Performans Desteğiyle Piyasaya Sürülüyor!

Lies of P 19 Eylül’de DLSS 2 desteğiyle piyasaya çıkıyor. GeForce RTX oyuncuları, DLSS 2 ile performanslarını önemli ölçüde artıracak ve NVIDIA’nın GeForce RTX 40 Serisi’yle maksimum ayarlar etkinken 4K’da kare hızları ortalama 1,9 kat artışa şahit olabilecek.  

Party Animals ise 20 Eylül’de yayınlanacak ve GeForce RTX oyuncuları DLSS 2 ile performansı artırırken NVIDIA Reflex ile sistem gecikmesini azaltarak rekabet avantajı elde edecekler.

 

Bu hafta DLSS desteği alan oyunlar listesi ise: 

 SYNCED, 8 Eylül’de DLSS 3 desteği ile piyasaya sürülüyor.

Lies of P, 19 Eylül’de DLSS 2 ile piyasaya sürülüyor.

Witchfire, 20 Eylül’de DLSS 3 ve Reflex desteği ile piyasaya sürülüyor.

Party Animals 20 Eylül’de DLSS 2 ve Reflex desteğiyle birlikte piyasaya çıkıyor

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu