BASIN BÜLTENİ

Tüm Toptan Fotoğraf Çerçevesi Çeşitleri Teknofinal’de!

Özel anıların hatırlanması için oldukça değerli bir hediye seçimi olan fotoğraf çerçeveleri, kendimizin ve sevdiklerimizin en güzel anlarını yansıtan resimleri ve fotoğrafları saklamamızı sağlar. Sevdiklerinizin güzel anlarını saklamalarına yardımcı olacak çerçeve seçenekleri oldukça özel bir hediye seçimidir. Doğum günü, nikah, kına gecesi gibi organizasyonlarda gelen misafirlere hediye etmek üzere en çok tercih edilen ürünler birbirinden farklı tasarımlara sahip olan fotoğraf çerçevesi modelleridir. Teknofinal kalitesi ile ulaşabileceğiniz geniş ürün yelpazesine sahip olan toptan çerçeve modelleri özel günlerinizi ölümsüzleştirmenize yardımcı oluyor.

Yapacağınız organizasyonu seçeceğiniz bir çerçeve ile taçlandırarak, hafızalarda unutulmaz anlar bırakabilirsiniz. Hem kendinizin hem de sevdiklerinizin anılarını koruyacak bu özel tasarımlı çerçeveler, toptan hediyelik eşyalar içinde en çok tercih edilen seçeneklerdir. Siz de sevdiklerinizi ve konuklarınızı özel bir hediye ile karşılamak istiyorsanız, Teknofinal farkı ile kaliteli toptan fotoğraf çerçevesi modellerine hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Çerçeve Modelleri

Konseptinize enuygun çerçeveler içinden seçim yaparken fotoğraf çerçevesinin sizin beklentilerinize uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Tercih ettiğiniz ürünü nasıl bir resim ile dolduracağınız da çok önemlidir. Çerçevenin içine renkli bir resim yerleştirecekseniz daha sade bir model seçebilirsiniz. Çerçevelerin birçok farklı çeşidi ve geometrik şekli vardır. Sade ve küçük kare bir çerçeve modeli ya da oval ve desenli bir çerçeve modeli seçebilirsiniz. Eğlenceli bir hediye seçimi yapmak istiyorsanız puzzle şeklinde çerçeveler, müzikli atlıkarınca ya da dönme dolap şeklinde çerçeveler tam size göre!

Güzel anılarınızı ölümsüzleştireceğiniz farklı çerçeve seçenekleri içinden bütçenize en uygun olanları satın almak için zaman kaybetmeyin! Onlarca seçenek içinden birbirinden farklı şekillerde ve boyutlarda fotoğraf çerçevesi bulabilirsiniz. Hepsi özenle tasarlanan bu çerçeveleri dilerseniz kendi mağazanızda da satışa sunabilirsiniz. Toptan fotoğraf çerçevesi alışverişinizde Teknofinal yanı başınızda!

Fotoğraf Çerçevesi Satın Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Çerçeve satın alırken renk seçeneklerine iyi değerlendirmek gerekir. Davet konseptiniz için belirlediğiniz renkler ile uyum sağlayan bir çerçeve seçimi hediyenizi daha eşsiz kılacaktır. Çerçeve içinde yer alan resme de uygun bir renk seçimi yapmak daha şık bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Toptan çerçeve seçimi sırasında bir diğer önemli konu ise fotoğraf çerçevesinin ölçüleridir. Belirlediğiniz resmin ölçülerine uygun bir çerçeve seçmeniz gerekir. Bazı resimler daha büyük bir alanda yer almalıdır. Bazı resimler ise küçük boyuttaki çerçevelerde de rahatlıkla kullanılabilir. Seçtiğiniz resmin kaplayacağı alanı ölçtükten sonra çerçevenize karar vermeniz daha doğru olacaktır.

Ürünün kullanılacağı alan da seçim sırasında oldukça önemlidir. Örnek olarak salonda bir masanın üzerine kullanılmasını düşündüğünüz bir çerçeve ile çalışma masasının üzerinde kullanılacak çerçeve aynı etkiyi yaratmaz. Çerçevenin kullanılacağı alana göre bir seçim yapmanız aldığınız ürünün daha uzun süre kullanabilmeniz için önemli bir ipucudur.

Fotoğraf Çerçevesi Fiyatları

Toptan fotoğraf çerçevesi fiyatlarını belirleyen birçok unsur vardır. Bunlar içinde en önemli kriterler; ürünün yapımında kullanılan materyaller, kalitesi ve boyutlarıdır. 10×20 boyutunda bir ürünle 20×20 boyutunda bir ürün aynı fiyatta olmayacaktır. Seçeceğiniz ürünün boyutuna ve kalitesine göre belirlenen fiyat üzerinden toplu alışveriş yapabilirsiniz. Teknofinal güvencesiyle satın alabileceğiniz birbirinden farkı model ve boyuttaki çerçeveler uygun fiyat avantajları ile toptan fotoğraf çerçevesi seçeneği ile beğenilerinize sunuluyor. Teknofinal aracılığı ile tarzınıza ve bütçenize en uygun çerçevelere kolaylıkla ulaşabilir ve hızlıca satın alabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edeceğiniz şık fotoğraf çerçeveler ile hep hatırlanabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu