BASIN BÜLTENİ

Vichy Dercos Saç Bakım Serisi ile Tanışın

Kadın ve erkeklerde en sık rastlanan saç problemlerinden biri dökülmedir. Saç dökülmesine tek bir sebebe bağlamak mümkün değildir. Çünkü saç dökülmesine sebep olan birçok faktör bulunmaktadır. Çevresel faktörler, ısı ile şekillendiriciler, boya gibi kimyasal işlemler saçların zamanla canlılığını kaybederek zayıflamasına sebep olur. Zayıflayan saç güçlülüğünü kaybeder ve koparak dökülmeye başlar. Oluşan bu doğal dengeye saç dökülmesi denir. Normal bir insanda günde 50 ile 100 saç teli dökülmesi normaldir. Fakat şunu belirtmeliyiz ki normal dökülmenin dışında saç dökülmesine sebep olan birçok faktör bulunmaktadır.

Saç dökülmesi, kepek ve saç derisi gibi farklı saç problemlerine çözüm olmayı hedefleyen Vichy Dercos serisi ürünlerini yakından inceleyelim..

Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Saç bakımında en temel ürün şampuandır. Şampuan, saçlardaki yağı kiri ve şekillendiricileri temizleyerek saçları bakıma hazırlar. Saç dökülmesine karşı geliştirişmiş Vichy Dercos şampuan, özel formülü saçları güçlendirerek dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Saçlara doğal bir canlılık kazandırır.

Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan

Vichy Dercos Anti Dandruff saç bakım şampuanı saçı ve saç derisini nazikçe temizler. Özel formülü kepek problemini gidermeye ve yeni oluşmasını önlemeyi destekler. Saçların doğal yapısını ve canlılığını korur. Saç tiplerine göre çeşitliliğe ayrılmaktadır.

  • Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan Kuru Saçlar 390ml
  • Vichy Dercos Kepek Karşıtı Yağlı Saçlar 390ml
  • Vichy Dercos Kepek Karşıtı Hassas ve Kaşıntılı Saç Derisi

Saç Dökülmesi Nasıl Önlenir?

Öncelikle saç yapısına uygun dermokozmetik içerikleri bakım şampuanı tercih edilmelidir. Etkili bir sonuç için saçın temizliği sağladıktan sonra krem, serum ve maske gibi saç bakım ürünleri ile bakımı tamamlanmalıdır. Dökülmenin sık yaşandığı dönemlerde boya, fön ve ısı ile şekillendirici gibi ürünlerden bir süre uzak durmalıdır. Dışarıdan bakım ürünleri ile onarım sağlarken, içeriden sağlıklı beslenmeye son derece önem gösterilmelidir.

Vichy Dercos Energising, Vichy Dercos kuru saçlar için şampuan, Vichy Dercos yağlı saçlar için şampuan, Vichy Dercos kuru saçlar için şampuan tüm şampuan ve saç bakım ürünlerini Dermokozmetika’da inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu