EKONOMİ

Yemeksepeti Market'ten Hızlı Ticarette Yeni Deneyim: “Tazeleyelim, Taze Yiyelim"

Tazeleyelim, Taze Yiyelim” kampanyasıyla kullanıcılarına tazelik ve kalite garantisi sunan Yemeksepeti Market, hızlı ticaret deneyimini yeniden tanımlıyor. Kullanıcıların yoğun hayatlarına uygun, hızlı ve taze ürün teslimatı ile bu kampanya, hayatı kolaylaştırıyor. 

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, tazelik garantisi veren yeni kampanyası “Tazeleyelim, Taze Yiyelim” ile Yemeksepeti Market kullanıcıları için kaliteyi ve tazeliği yeniden tanımlıyor. 

Kullanıcılarına en taze ve kaliteli ürünleri sunmayı amaçlayan yeni kampanyası “Tazeleyelim, Taze Yiyelim” ile Yemeksepeti Market; meyve-sebze, ekmek, simit ve taze kavrulmuş Everyday Roastery kahveler gibi ürünlerin en tazesini özenle seçip, kullanıcılarına dakikalar içinde teslim ediyor.

Yoğun iş temposu ve hayat koşturmacası içinde yeterli vakit ayıramayan kullanıcılarına en taze ürünleri anında ulaştırma hedefiyle yola çıkan Yemeksepeti Market, bu kampanya ile hızlı ticarette yeni bir sayfa açıyor.

En hızlı ve taze hizmet Yemeksepeti Market’te

7 Nisan’da TV’de yayımlanan lansman filmi ile başlayan “Tazeleyelim, Taze Yiyelim” kampanyası ile Yemeksepeti Market, kullanıcılarına kaliteli ve taze ürün alışverişinin keyfini yaşatmayı hedefliyor. 

Sebze ve meyve başta olmak üzere ekmek, simit gibi fırın ürünleri ile taze kavrulmuş kahveleriyle Yemeksepeti Market, kullanıcılarına siparişlerini en hızlı ve taze şekilde ulaştırarak, online alışveriş deneyimini bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyor.

“Tazeleyelim, Taze Yiyelim” ile tüm Türkiye’ye tazeliğin ve kalitenin keyfini yaşatmak için yola çıkan Yemeksepeti Market, kullanıcılarına, taze ürün yelpazesini deneyimleyerek, alışverişe çok vakit ayırmaya gerek kalmadan sağlıklı ve lezzetli ürünlerin tadını çıkarabilme imkanı sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu