BASIN BÜLTENİ

Uçak Bileti

Uçak bileti, şehirlerarası ya da uluslararası yolculuklarınızı hava yolu üzerinden gerçekleştirmeniz durumunda satın almanız gereken ve bir hava yolu şirketi ya da seyahat acentesi tarafından verilmekte olan belge ya da elektronik kayıttır. Farklı seyahat güzergahları için her gün çok sayıda seyahat acentesi ve hava yolu şirketi tarafından satışa sunulan uçak biletleri, çeşitli kampanyalar ve indirimler ile rekabet ortamı oluşturuyor. Ucuz uçak bileti satın almak isteyenler için tüm hava yolu şirketlerinin ve seyahat acentelerinin sunmuş olduğu fiyatları ve uçuş seferlerini tek bir sayfada toplayan Bilet Dükkanı, geliştirilmiş arama motoru optimizasyonu ve geniş filtreleme alanı ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alıyor. Sitemiz üzerinden yapacağınız sorgulamalarda THY bilet, Pegasus bilet, AnadoluJet bilet gibi çok sayıda hava yolu şirketinin uçak bileti fiyatlarına erişim sağlayabilir, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında fiyat karşılaştırması yapabilir ve sizin için en uygun uçak biletini satın alabilirsiniz.

Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Hava yolu şirketleri ve seyahat acenteleri tarafından farklı fiyatlardan satışa sunulan uçak biletlerini satın almak için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini merak eden yolcular, konu ile ilgili yoğun araştırmalarda bulunuyor. Çok sayıda hava yolu şirketinin uçuş sefer bilgilerini ve ücretlendirmelerini tek bir sayfaya toplayan Bilet Dükkanı, sizin için en uygun uçak biletini kısa sürede bulabilmeniz ve satın almanız için geliştirilmiş olan arama motoru optimizasyonu ve geniş filtreleme alanı ile yıllardır hizmet vermeye devam ediyor. Sitemiz üzerinden gerçekleştirecek olduğunu uçak bileti satın alımları için sitemizin ‘Uçak Bileti’ sayfasına giriş yapmanız, karşınıza çıkan arama motoruna seyahat yapmak istediğiniz lokasyonları, sizin için uygun tarih ve saat bilgilerini eklemeniz gerekiyor.

Filtreleme alanı, gidiş saatleri, aktarma, havalimanları, havayolları, uçuş süresi, bagaj ve fiyata göre gibi konularda geniş bir filtreleme alanı sunan sitemiz, en uygun uçak biletini tercih etmenizi sağlıyor. Filtreleme alanından yapmış olduğunuz tercihlerin ardından tüm bilgileri eksiksiz girmeniz durumunda, ‘ödeme sayfası’na yönlendirileceksiniz. İlgili sayfa üzerinden banka kartı ya da kredi kartınız aracılığıyla uçak bileti ücretini ödeyebilirsiniz. Yaşanabilecek aksiliklerin önüne geçmek adına tüm bilgilerinizi eksiksiz girmiş olduğunuzdan emin olmanız gerekmektedir. Satın alma işleminizi tamamladıktan sonra uçak biletiniz ve uçuş bilgileriniz ile ilgili detaylar, e-mail ve SMS üzerinden tarafınıza gönderilmektedir.

Satın almış olduğunuz uçak biletini iade etmek isterseniz, sitemiz üzerinden ‘canlı yardım’ butonuna tıklamanız ve müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Yurt içi ve yurt dışı tüm seyahatleriniz için ucuz uçak bileti fırsatlarımız ile hizmet vermeye devam etmekteyiz. Sitemizi ziyaret edebilir, ucuz uçak bileti satın alarak, konforlu bir yolculuk için ilk adımı atabilirsiniz.

Online Check-in İşlemi Nedir, Nasıl Yapabilirim?

Online check-in işlemi, uçakta yer belirlemek için gerekli olan işlemlerin, herhangi bir acenteye gitmenize gerek kalmadan internet üzerinden daha hızlı ve kolay yapılması anlamına gelmektedir. Online check-in işlemlerinde koltuk seçimi yaparken ek hizmetlerden satın alma, bagaj teslimi gibi imkanlardan da faydalanmanız mümkün. Geliştirilmiş ara yüzü ve mobil uygulamaları ile hizmet veren Bilet Dükkanı, kullanıcılarına online check-in ve uçak bileti satın alma konularında kolaylık sağlıyor.

Online check-in işlemleri için web sitemiz ve mobil uygulamalarımızda yer alan check-in sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Satın almış olduğunuz uçak bileti nedeniyle tarafınıza gönderilen PNR kodu ve soyadı bilgilerinizi girmeniz durumunda online check-in işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkündür. Bilgilerinizi eksiksiz girmeniz durumunda koltuk seçimi, flexi ve yiyecek-içecek gibi paketlerden satın almanız da mümkündür. THY bilet, Pegasus bilet gibi uçak bileti satın alımlarınızda, hava yolu firmalarının sağlamış olduğu ucuz uçak bileti fırsatlarından faydalanmak için https://www.biletdukkani.com/ucak-bileti sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu