BASIN BÜLTENİ

Altın İğne Nedir? Hangi Ciltler İçin Uygundur?

Altın iğne işlemi hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen ve derinlemesine bir cilt yenileme işlemi sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama iğne yardımı ile deri altına nüfuz ederek, hücrelerin canlanmasını sağlar. Özellikle yaşlanma belirtisi olan kolajen üretimi durmasını da yeniden canlandırarak cildin kolajen üretmesini sağlar. Yüz üzerinde iğneler yardımı ile mikro işlemler yaparak deri altına nüfus ederek, deri altına yollamış olduğu radyofrekans dalgaları sayesinde cilt yüzeyini uyardığı gibi, deri altını da uyararak, sadece birkaç seansta cildin yenilenmesini ve gerginleşmesine imkan sunar.

Ayrıca her mevsim yapılabilmekte olan bu uygulama başta sarkmalar, ciltte ki derin kırışıklıklar ile çatlarlardan kurtulmanıza imkan sunar. Altın iğne fiyatları ise cerrahi işlemlere nazaran bir hayli uygundur. Çünkü yapmış olduğu işlem, deri altında ki hücrelerin çalışmasını sağlamaktır. Bunu normal şartlarda cerrahi işlem ile yapabilirsiniz. İşe bu cihaz bunu sağladığı için, kadınlar tarafından çok yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

Altın İğne İle Cildiniz Gerginleşir

Altın iğne uygulaması ciltte normal olarak bulunan kolajenin aktive edilmesini sağlar. Bu aktivasyon ile birlikte, henüz ilk seansta dahi değişimler görünmeye başlanır. Cilt durumuna göre seans sayıları 4 ile 6 seansı bulmaktadır. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki kolajen cildin esnek ve genç kalmasını sağlayan bir maddedir ve vücudun salgılamış olduğu bu madde yıllar içinde etkinliğini yitirir. Böyle olunca da, ciltte kırışıklıklar, lekeler, çatlaklar olmaya başlar ve tüm bunlar nedeniyle artık cildiniz yorgunluğunu da net olarak gösterir.

Bu nedenle kolajenin yeniden aktive edilmesi cildin toparlanmasını sağlayacağından dolayı, Altın iğne ile bunu en iyi şekilde yapmış olacaksınız. Altın iğne uygulamasının pek çok avantajı bulunsa da öne çıkan en önemli özeliğinin uygulamanın her yaştan kişi ve tüm cilt tipleri için uygun olmasıdır.

Bu uygulamanın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için özel eğitim almış bir uzman tarafından yapılması oldukça önemlidir. Altın iğne fiyatları ise uygulamanın yapılacağı yere göre değişiklik göstermektedir. Doğru yapılmayan uygulamaların sonuçları acı verici olmakla birlikte, sonuçta alamazsınız.

Uygulamayı yaptıracağınız merkeze karar verdikten sonra uzman bir kişinin sizi detaylı bir muayeneden geçirmesi gerekmektedir. Bu muayene Altın iğne tedavisinin yol haritasının belirlenmesinde oldukça önemlidir. Bu muayeneden sonra kaç seans uygulama yapılacağı da belirlenecektir. Alanında uzman olmayan bir kişi tarafından yapılan muayenede doğru planlama yapılamayacağı için istenen sonuçlara ulaşmak da mümkün olmayacaktır. Ortaya çıkan seans sayısı Altın iğne fiyatları için de etkili olacaktır.

Altın İğne İle Cildinizi Canlandırın

Sarkmalara karşın ciddi bir etkisi olduğu için 30 yaş üzerinde ki kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Çünkü 30 yaş üzeri kadınlarda artık sarkmalar, cilt kırışıklıkları, çatlaklar görülmeye başlayacağı için, bunların tedavi edilmesi de oldukça önemli olacaktır. Dünya genelinde kabul edilen bu cilt bakım uygulaması, sağladıkları bakımından ilk sırada yer almaktadır. Cilt yenilemesinde en etkili uygulama olarak karşımıza çıkan Altın iğne sayesinde, sivilce ya da akne izlerinden de uygun işlemlerin yapılması durumunda kurtulmuş olacaksınız.

Şunu belirtelim ki iğneye karşı hassas olanlar bu işlem sırasında hafif bir acı hissederler. Ayrıca diğer işlemlere nazaran, bu uygulamada işlem sonrasında hafif bir kızarıklık olabilir. Sonuçta uygulandığı yere iğne girmesinden dolayı, kızarıklık oluşması da kaçınılmazdır.

Ama bu kızarıklık geçici olduğu için, bir gün sonrasında cildinizin yenilenmeye başladığını ve gerginleştiğini de görmüş olacaksınız.

Tüm bunlar ele alındığı zaman, cildin yaşlanmaması için yapılacak olan bu uygulama ile harika bir cilde sahip olmak sizin elinizde olacak. Uygulama bölgesi genel olarak yüz ve dekolte bölgesi olduğu için, kadınlar tarafından yoğun bir şekilde tercih edildiğini de söyleyelim. Bu işlem diğer uygulamalar gibi temizleme yapmıyor. Direk olarak cildin yenilenmesi için, cilt altına iğne ile açmış olduğu mikro delikler sayesinde radyofrekans dalgaları salıyor ve oldukça güçlü olan bu enerji sayesinde, ölü hücreler yenileniyor, anti aging etkisi sayesinde cilt toksinlerden arınıyor ve tabii ki kolajen üretimi de yeniden başlıyor.

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Yaş farkı ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin rahatlıkla yararlanabileceği Altın iğne uygulaması ile birlikte artık cildiniz sağlıklı bir şekilde sarkmalara karşın ciddi bir yenilenmeye girdiğini de göreceksiniz. Günümüzdeki en popüler uygulamalar arasında yer alıyor olması nedeniyle sizde bu uygulamayı yaptırmayı düşünenler arasına girebilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi iğne ile işlem yapıldığı için acı olabilir. Ancak işlem başlangıcından önce cilde uygulanan jel, cildin uyuşmasını sağladığı için acı da haliyle ortadan kalkıyor. Sadece iğne hassasiyeti olanlarda kısmı bir tedirginlik olabiliyor. Ancak bu tedirginliklerin tamamı yersiz olduğu için, siz sadece rahatınıza bakmalı ve bu uygulama sonrasında cildinizin ciddi anlamda gençleşmesini sağlamalısınız.

Altın iğne uygulaması ile yüzünüzde bulunan çizgiler ve kırışıklıklar kaybolacak ve sarkmalardan da kurtulmuş olacaksınız. Ayrıca cildiniz elastikiyet özelliğini de geri kazanacağınız için, uzun yıllar sonra yeniden cildinizde gençleşmeyi hissedecek ve bunu da gözle görmüş olacaksınız. Ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemi olması ve etkisinin çok iyi olmasından dolayı, oldukça yaygın bir problem olan cilt yaşlanmalarına karşın en iyi sonucu sağlamaktadır.

Altın iğne Uygulaması Cilde Zarar Verir Mi?

Altın iğne uygulaması her hangi bir şekilde cildinize zarar vermez. Aksine tüm diğer alternatiflere karşın, en iyi çözümü elde etmenizi sağlar. Her bir işlem süreci cildinizdeki yaşlılık belirtileri de ortadan kalkar. Özellikle 4-6 seansta cildinizde ki yenilenme ve gergin bir cilde sahip olmak kaçınılmaz olacaktır. Üstelik bu gerginlik sizde mimik kaybı da yaşatmaz. Tamamen doğal bir süreç olup, bu gençleşme ise uzun süre kalıcıdır.

Altın iğne uygulamasının bu kadar kısa sürede ciddi anlamda etki gösteriyor olması akla yan etkileri var mı sorusunu ve zararı bulunuyor mu gibi soruları da getiriyor. Ancak diğer cilt bakım uygulamalarının aksine cilt hücrelerini direk temas eden bir uygulama olduğu için hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Özellikle lazer uygulamalarında görülen kabuklanma ve iltihaplanma gibi sorunlar Altın iğne de görülmeyecektir.

Cildi gençleştiren ve gergin bir yüze sahip olmanızı sağlayan ve bunu da cerrahi işlem ile değil, tamamen gelişmiş medikal yeni nesil teknoloji ile yapan uygulama için Altın iğne fiyatları da gayet uygun olarak karşımıza çıkmaktadır. Her ne kadar amaç daha canlı ve genç bir cilde kavuşmak olsa da Altın iğne sayesinde kolajen üretimi güçlenir ve cilt gerginleşmeye başlar. Çünkü mikro iğneleme işlemi cildin ciddi anlamda çalışmasını sağlar.

Altın İğne İle Gençliğinize Yeniden Kavuşun

Altın iğne bir çok klinik tarafından onaylanmış ve güzellik uzmanları tarafından da uygulanan ve her hangi bir şekilde cilde zarar vermeyen, en iyi cilt germe, gençleştirme sarkıkları engelleyen uygulamaların başında geliyor. Ayrıca öncesinde cilde uygulanan jel sayesinde her hangi bir acı çekmenizi de engellemiş oluyor.  

Altın iğne seanslarına düzenli olarak katılmanız ile birlikte, cildinizde ki değişimleri zaman içerisinde görecek ve seanslara devam ettiğiniz süre boyunca artık cildinizin ciddi anlamda iyileşmeye ve gençleşmeye başladığını da görmüş olacaksınız. Bu nedenle hem cerrahi bir işlem yapılmasını engelliyor olması ve hemde tüm cilt bakım uygulamalarından daha etkin olması nedeni ile sizinde cildinizi yenilemenizi sağlayacak.

Hem Kadınlar Hem de Erkekler için Etkili Çözüm

Sadece kadınların tercihi olmadığını da söyleyelim. Yaşlılık belirtisi olan bakımlı erkekler için de oldukça etkili bir cilt tedavi uygulamasıdır. Cilt problemi hemen her yaştan ve cinsiyetten kişinin yaşadığı bir problemdir. Farklı yaşlarda farklı sorunlar görülebilse de hem kadınlar hem erkekler için Altın iğne ile cildinizin istediğiniz gibi gençleşmesini sağlamış olacaksınız.

Altın iğne tüm cilt tiplerinde uygulanabilmesinin yanı sıra cildi farklı ihtiyaçlarını karşılamak için de geliştirilmiştir. Sonuçta cildin yeniden canlanmasını sağladığı için, haliyle 20 yaşında ki gibi cildiniz yeniden çalışmaya başlıyor ve gözle görülür ciddi değişimlerde yaşamış oluyorsunuz. Durum böyle olunca da Altın iğne fiyatları da çok fazla sıkıntı çıkarmıyor ve rahatlıkla yaptırabiliyorsunuz. Sonuçta bu sayede yorgun cildinizden kurtulacak ve harika bir cilde sahip olacaksınız.

Tabii ki tüm bunlar için doğru güzellik merkezlerini seçmeniz ve güzellik uzmanlı ile işinizi yapmanız gerekiyor. Bu gibi işlerde dikkatli olmanız sizin yararınıza olacaktır. İnternet üzerinden araştırma yapmak bunun için yeterli değildir. Direk olarak uzmanlar ile görüşmeli ve cildinizin analiz edilmesini de sağlamalısınız.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu