BASIN BÜLTENİ

Antalya Havalimanı Transfer

Antalya, Türkiye’de turizm denince akla gelen ilk şehir olarak bilinir. Köklü tarihi, muhteşem plajları ve konforlu turistik tesisleri ile Antalya tam bir tatil cennetidir. Yıllık tatilinizi geçirmek veya güzel bir hafta sonu kaçamağı yapmak için Antalya’ya uçakla geliyorsanız Antalya havalimanı transfer hizmetlerinden faydalanarak lüks ve konforlu araçlarla konaklayacağınız otele ulaşabilirsiniz.

Antalya sınırları içinde hizmet veren iki havalimanı vardır. Bunlar şehir merkezine 20 km mesafede olan Antalya Uluslararası Havalimanı ve Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde konumlu olan Gazipaşa Havaalanıdır. Antalya Havalimanı uluslararası uçuşların merkezidir. Antalya şehir merkezi, Antalya’nın ilçeleri ve tüm turizm noktalarına karayolu ile ulaşım ağı geniş bir havalimanıdır. Öte yandan, Gazipaşa Havalimanı yurt içinden ve yurt dışından uçakla gelip özellikle Alanya’da tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir havaalanıdır.

Antalya Havalimanı Transfer Firmaları

Uçağınız Antalya Havalimanına iniyor ve buradan otelinize gitmek için transfer hizmetine ihtiyaç duyarsanız, alan-otel transferleri yapan birçok firmadan rezervasyon yaparak ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Antalya Havalimanı transfer firmalarının ekseriyeti kişiye özel karayolu taşımacılığı yapmaktadır. Toplu yolcu taşımacılığına nispeten daha konforlu bir ulaşım alternatifi olan Antalya özel transfer hizmetlerinde genellikle özel şoförlü Mercedes Vito araçlar kullanılır. Son derece lüks ve güvenli olan Mercedes Vito özel transfer araçları 8 kişi için ideal taşıma kapasitesine sahiptir. Kısa veya uzun mesafeli yolculuklar yanı sıra havaalanından otele ve otelden havaalanına ulaşımda en çok tercih edilen transfer araçlarıdır. Siz de konaklayacağınız tatil bölgesine ulaşım için kaliteli, konforlu ve uygun fiyatlı bir servis arıyorsanız Antalya Havalimanı transfer firmaları ile iletişime geçerek destek alabilir ve rezervasyon yapabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Transfer Hizmetlerinde iyitransfer.com Farkı

Antalya Havalimanı Transfer şirketi İyi Transfer, şehrin en köklü transfer firması olarak 21 yıldır hizmet vermektedir. Geniş transfer ağı, profesyonel şoförleri ve kapsamlı araç filosuyla hizmet veren firmanın https://www.iyitransfer.com web sitesi üzerinden online rezervasyon yaparak transfer aracınızı ayırtabilir, Antalya’nın Side, Belek, Alanya, Kemer ve Kaş gibi başlıca turizm bölgelerine en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Özel bir seyahat deneyimi mottosuyla hizmet veren iyitransfer, zengin araç filosu sayesinde her bütçeye, farklı konfor tercihlerine ve her sayıda yolcu grubuna 7 gün 24 saat transfer hizmeti sağlayabilmektedir. Günün her saati hizmet veren çağrı merkezi, Antalya Havaalanından oteline ulaşım sağlamak isteyenlere uygun araç alternatifleri sunarak telefon ve Whatsapp uygulaması üzerinden rezervasyon yapabilmektedir.

Ön ödemesiz güvenli rezervasyon ve koşulsuz iptal garantisiyle siz de havaalanı otel transferleriniz için güvenilir bir transfer şirketi arıyorsanız, Antalya Havalimanı iyitransfer.com şirketi ile iletişime geçerek destek alabilir, rezervasyon yapabilir ve muhteşem bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu