BASIN BÜLTENİ

Bu pırlanta bileklikler muhteşem!

Hayatın en güzel zamanlarında ışıltısı ile baş döndürmek isteyen kadınlar, giydikleri ile uyum içinde mücevherleri takmak isterler. Tüm kadınlar zaman zaman zorluk seçeceği mücevherin tarzını belirlemekte zorluk yaşasa da hangi markadan mücevher alacağı konusunda bir dakika bile düşünmezler. Çünkü kendine değer veren kadınların çok iyi bildiği gibi göz alıcı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine toplayan ve fark yaratan tek marka Blue Diamond mücevherleridir.

En baş döndüren binlerce çeşit ve model; dünyanın en kalabalık ve en güzel şehirlerinden olan Dubai, New York, Amsterdam ve İstanbul Blue Diamond mağazalarında yer almaktadır. Ayrıca yeni web adresi aktif şekilde hizmet verir ve kullanıcılar www.bluediamond.com.tr adresini kullanarak da sıra dışı tasarımları bulunan mücevherlere ulaşabilirler.

Blue Diamond En Uygun Fiyatlarla

Mücevherlerin ışıltısı ile giydiğimiz her kıyafet daha güzel ve göz alıcı görünür. Bu nedenle kadınlar kıyafetlerinin tamamlayıcısı olarak göz alıcı mücevherleri tercih ederler. Burada ışıltısıyla göz alan Blue koleksiyonu tercih edilir. Blue Diamond her zaman fark edilmenizi sağlayacak, ışıltınızı ortaya çıkaracak koleksiyonları ile öne çıkmaktadır. Pırlanta bileklik, kolye ve yüzük çeşitleri, su yolu pırlanta bileklikler, zümrüt, yakut, safir gibi değerli taşlarla süslenmiş pırlantalı kolye gibi pek çok farklı ürün bulunmaktadır.

Bununla birlikte Blue Diamond eylül fırsatı olarak 1-19 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her alışverişte %50 net indirim fırsatı da sizleri bekliyor. Üstelik indirimler tüm ürünlerde geçerli olacak şekilde devam etmektedir.

Jewelry concept. Portrait of a lovely female model standing isolated on a white background

Blue Diamond Esintisi Her Yerde Devam Ediyor

Düğünlerde Blue Diamond koleksiyonları da dikkatleri çekmeye devam ediyor. Göz alıcı su yolu bileklik modelleri ve yüzükler, sanat eseri gibi gerdanlıklar ve daha bir çok farklı ürün ile tüm dikkatleri üzerinizde topluyor. Düğün hediyelerinizi de Blue koleksiyonlarından alarak fark yaratmak sizin elinizde. Blue koleksiyonlarında yer alan her türlü takı sevdiklerinizin en mutlu günlerinde yanında olduğunuzu göstermenin en güzel yollarından biridir. Blue Diamond ile fark yaratın ve zarif hediyelerle sevdiklerinizin mutluluğuna mutluluk katmaya devam edin. Çünkü Blue Diamond her zaman özel hissettirir.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu