BASIN BÜLTENİ

Faturalı Hat Kampanyaları

Türk Telekom abonelerine hat seçeneklerini faturalı ve faturasız seçeneklerle sunuyor. Abone olanlar, yıl içerisinde sunulan bedava internet kampanyalarından faydalanabiliyor. Türk Telekom aboneleri Turkcell bedava internet kampanya içerikleri ile karşılaştırma yaparak, kendilerine sunulan avantajları görebiliyorlar. Bunu yapabilmek için ana sayfa menü bölümündeki başlıkların tek tek incelenmesi gerekiyor. Turkcell bedava internet kampanyaları için burayı https://www.bedavainternetkampanya.com/turkcell-bedava-internet/ ziyaret edebilirsiniz.

Türk Telekom faturalı hat kullanan abonelerine bedava internet seçeneklerini farklı başlıklarda sunuyor ve abonelerinin faydalanmalarını sağlıyor.

Faturalı Hat Bedava Hat Kampanyaları

Türk Telekom faturalı hatları için bedava internet kampanyalarını kesintisiz olarak sürdürmeye çalışıyor. Türk Telekom bedava internet bölümünde, faturalı ve faturasız hatlar için sunulan tüm bedava internet seçenekleri gösteriliyor.

  • E-fatura bedava 1 GB bedava internet,
  • Arayanıbil plus servisi 1 GB bedava internet kampanyası,
  • Sil süpür uygulaması,

Türk Telekom faturalı hat kullanıcıları, sadece faturalı hatlar için hazırlanmış bedava internet kampanyalarından faydalanabiliyor. Bunun için kullanıcılar, faturalı hat kampanya seçeneklerini incelemelidir.

E-fatura Kullanımı

Türk Telekom abonelerine basılı fatura gönderimi yerine e-fatura sistemi üzerinden mail ile gönderim yapıyor. Bu sayede, doğayı korurken, 1 GB bedava internet kazanabiliyorlar. Türk Telekom e-fatura sistemini kullanan abonelerini, 3008 kısa mesaj servisine “1GB boşluk e-posta adresi” yazarak gönderdiklerinde, 1 GB bedava interneti hemen kazanabiliyor, hatlarına tanımlama yapılmasını sağlayabiliyorlar.

Avantajlı Paketler

Türk Telekom hizmetlerini geliştirmek ve abone sayısın artırabilmek için Vodafone bedava internet kampanyaları gibi avantajlı paketler hazırlıyor. Türk Telekom tarafından faturalı abonelerine sunulan arayanıbil plus paketi ile haftalık 1 GB bedava internet seçeneği sunuyor. Kısa mesaj servisi üzerinden alınan bedava GB hattan tanımlandığı andan itibaren kullanılmaya başlanıyor. Aboneler, “PLUS” yazar ve 7065’e sms gönderir ve kampanyaya katılmış olur. Detaylar için https://www.bedavainternetkampanya.com/turk-telekom-bedava-internet/

Haftalık İnternetler

Türk Telekom sil süpür gibi bedava internet kampanyaları ile haftalık seçenekler sunuyor. Bimcell bedava internet kampanyalarını daha çok TL yükleme işlemleri sonrasında verilmektedir. Türk Telekom abonelerinden faturasız hat kullanıcıları da TL yükleyerek bedava internet kazanabiliyorlar. Faturalı hat kullanıcıları, haftalık internet kampanyalarından faydalanabiliyor ve hatlarına tanımlanan internetleri, günlük ya da haftalık olarak kullanabiliyor.

Türk Telekom ve diğer operatörlerin bedava internet kampanyaları için https://www.bedavainternetkampanya.com/ ziyaret et.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu